Kuvend-eDSH
Aktiv pėr herė tė fundit: Aktiv pėr herė tė fundit : Kurrė
Nuk keni hyrė [Hyrje - Regjistrohu]


Emri i pėrdoruesit: Ora:
Vizitor 09:10
Vizitor 09:10
Vizitor 09:10 Alternatively she can it while growing and down stairways
Vizitor 09:10
Vizitor 09:10
Vizitor 09:10
Vizitor 09:10
Vizitor 09:10
Vizitor 09:09
Vizitor 09:09
Vizitor 09:09
Vizitor 09:09
Vizitor 09:09
Vizitor 09:09
Vizitor 09:09
Vizitor 09:09
Vizitor 09:08
Vizitor 09:08 Si vjen Bashkimi ynë?
Vizitor 09:08
Vizitor 09:08
Vizitor 09:08 Abdi Baleta
Vizitor 09:08
Vizitor 09:08
Vizitor 09:08 /diskutime/viewthread.php
Vizitor 09:07
Vizitor 09:07 Sigurimi dhe e djathta shqiptare
Vizitor 09:07
Vizitor 09:06
Vizitor 09:06
Vizitor 09:05 GJERGJ FISHTA: LIDHJA E PRIZRENIT
Vizitor 09:05
Vizitor 09:05
Vizitor 09:05
Vizitor 09:04
Vizitor 09:04
Vizitor 09:03
Vizitor 09:03
Vizitor 09:02
Vizitor 09:00 Vizitor 09:00
Vizitor 09:00
Vizitor 09:00
Vizitor 09:00
Vizitor 08:59 Vërejtje dhe sugjerime
Vizitor 08:59
Vizitor 08:58
Vizitor 08:57 Rinasin e ndėrtuam ne, tė burgosurit
Vizitor 08:56
Vizitor 08:56
Vizitor 08:55
Vizitor 08:55
Vizitor 08:55
Vizitor 08:55 Nike Flyknit higher with a highly flexible Nike Free midsole
Vizitor 08:54
Vizitor 08:54
Vizitor 08:53 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 08:53
Vizitor 08:51
Vizitor 08:51
Vizitor 08:49
Vizitor 08:49
Vizitor 08:48
Vizitor 08:48
Vizitor 08:48
Vizitor 08:47
Vizitor 08:47
Vizitor 08:47
Vizitor 08:47
Vizitor 08:46
Vizitor 08:45 ESSE PER DIKTATUREN KOMUNISTE
Vizitor 08:44 Qeveria Berisha 2005
Vizitor 08:44
Vizitor 08:43
Vizitor 08:43
Vizitor 08:42
Vizitor 08:42 PD: Shkoza u vra nė krye tė detyrės
Vizitor 08:42
Vizitor 08:42 Mafia shqiptare
Vizitor 08:41
Vizitor 08:40
Vizitor 08:40
Vizitor 08:40
Vizitor 08:40
Vizitor 08:39
Vizitor 08:39 Firmosin 40 deputetė: Kosova, e pavarur
Vizitor 08:38
Vizitor 08:38
Vizitor 08:37
Vizitor 08:37
Vizitor 08:36
Vizitor 08:36
Vizitor 08:36
Vizitor 08:35
Vizitor 08:34
Vizitor 08:34
Vizitor 08:33
Vizitor 08:33
Vizitor 08:33
Vizitor 08:32
Vizitor 08:31 Statusi i Kosoves
Vizitor 08:30 Milosevic And Seselj 'Not Yet History'
Vizitor 08:29
Vizitor 08:29
Vizitor 08:29
Vizitor 08:29
Vizitor 08:29
Vizitor 08:28
Vizitor 08:28
Vizitor 08:27 ARTi
Vizitor 08:27
Vizitor 08:26
Vizitor 08:26
Vizitor 08:26
Vizitor 08:26
Vizitor 08:25
Vizitor 08:25
Vizitor 08:23 RSH nuk eshte shtet!
Vizitor 08:23
Vizitor 08:22
Vizitor 08:21
Vizitor 08:19
Vizitor 08:18 Vrasjet ne Kosove
Vizitor 08:18 Mjerimi i te djathtes quhet Himare
Vizitor 08:18
Vizitor 08:17
Vizitor 08:17 Zgjedhje 2005
Vizitor 08:17
Vizitor 08:15 ARTi
Vizitor 08:14
Vizitor 08:14
Vizitor 08:13
Vizitor 08:13
Vizitor 08:13
Vizitor 08:12
Vizitor 08:10 Nacionalizmi - Teme Polemizimi
Vizitor 08:10
Vizitor 08:09 Europa Juglind
Vizitor 08:09
Vizitor 08:08
Vizitor 08:07
Vizitor 08:07
Vizitor 08:07
Vizitor 08:06
Vizitor 08:04 AKR
Vizitor 08:03
Vizitor 08:02
Vizitor 08:02
Vizitor 08:01
Vizitor 08:00
Vizitor 07:59 Nderroi jete Presidenti i Kosoves
Vizitor 07:59
Vizitor 07:58 Importi ne RSH
Vizitor 07:58
Vizitor 07:56
Vizitor 07:56 Tirana
Vizitor 07:55 PD
Vizitor 07:55 eDjathta Shqiptare
Vizitor 07:54
Vizitor 07:54
Vizitor 07:52
Vizitor 07:51
Vizitor 07:50
Vizitor 07:48
Vizitor 07:47 Kriza energjitike ne RSH
Vizitor 07:47
Vizitor 07:47
Vizitor 07:46
Vizitor 07:46 Presidenti Cek, V. Klaus, per BE-ne
Vizitor 07:45
Vizitor 07:45
Vizitor 07:44
Vizitor 07:41
Vizitor 07:40
Vizitor 07:40
Vizitor 07:39
Vizitor 07:39
Vizitor 07:39
Vizitor 07:38
Vizitor 07:38 PD
Vizitor 07:38
Vizitor 07:35 Lėvizja pėr Zhv
Vizitor 07:35
Vizitor 07:33
Vizitor 07:33 cheap coach handbags teacher induction
Vizitor 07:33
Vizitor 07:33 Serbet nuk flene
Vizitor 07:32
Vizitor 07:30
Vizitor 07:29
Vizitor 07:28 Regjistrimi, rregullat dhe njoftime
Vizitor 07:28
Vizitor 07:27
Vizitor 07:26
Vizitor 07:22
Vizitor 07:18 Si mund te ulet ndikimi Grek ne RSH
Vizitor 07:18
Vizitor 07:16
Vizitor 07:15
Vizitor 07:15
Vizitor 07:14
Vizitor 07:14
Vizitor 07:11
Vizitor 07:10
Vizitor 07:07
Vizitor 07:06 Aleksander Meksi
Vizitor 07:06 Grupet Ushtarake Shqiptare
Vizitor 07:05
Vizitor 07:05
Vizitor 07:03
Vizitor 07:03
Vizitor 07:03
Vizitor 07:02
Vizitor 07:01
Vizitor 07:01
Vizitor 07:00
Vizitor 07:00
Vizitor 06:58
Vizitor 06:57 SI u krijua RPR
Vizitor 06:57
Vizitor 06:57
Vizitor 06:56
Vizitor 06:56
Vizitor 06:55
Vizitor 06:55
Vizitor 06:55
Vizitor 06:53
Vizitor 06:52 Sekretari i Majkos ne milionat e tenderave
Vizitor 06:52 Lidhjet e Krimit me Politiken
Vizitor 06:51
Vizitor 06:50
Vizitor 06:50
Vizitor 06:50
Vizitor 06:49
Vizitor 06:49
Vizitor 06:49 Kuvendime të moderatorëve
Vizitor 06:48
Vizitor 06:48
Vizitor 06:47
Vizitor 06:46
Vizitor 06:44
Vizitor 06:44
Vizitor 06:44
Vizitor 06:43
Vizitor 06:43
Vizitor 06:40 Velaj, familja qė i mbijetoi shfarrosjes komuniste
Vizitor 06:40
Vizitor 06:38
Vizitor 06:37
Vizitor 06:36
Vizitor 06:35 Ku humbi Ashta?????????????
Vizitor 06:33
Vizitor 06:32
Vizitor 06:28
Vizitor 06:27
Vizitor 06:27 Alfabeti i Elbasanit
Vizitor 06:26
Vizitor 06:24
Vizitor 06:24
Vizitor 06:24 Vizion Per Shtetin
Vizitor 06:23
Vizitor 06:22
Vizitor 06:22
Vizitor 06:18
Vizitor 06:17
Vizitor 06:16 Politikanet dhe ideologet e te djathtes
Vizitor 06:14
Vizitor 06:13
Vizitor 06:13
Vizitor 06:12 A e dini se
Vizitor 06:10
Vizitor 06:08
Vizitor 06:08
Vizitor 06:05
Vizitor 06:05
Vizitor 06:04
Vizitor 06:02
Vizitor 06:02
Vizitor 05:58
Vizitor 05:56
Vizitor 05:56
Vizitor 05:53
Vizitor 05:53
Vizitor 05:51
Vizitor 05:50
Vizitor 05:50
Vizitor 05:49
Vizitor 05:43
Vizitor 05:43
Vizitor 05:42
Vizitor 05:42
Vizitor 05:42 Rezultate jo zyrtare
Vizitor 05:42
Vizitor 05:41
Vizitor 05:41
Vizitor 05:39 UNMIK
Vizitor 05:38
Vizitor 05:36
Vizitor 05:36
Vizitor 05:35 Zgjedhje 2005
Vizitor 05:35 Pėrvjetor - Kongresi i Manastirit
Vizitor 05:34
Vizitor 05:33
Vizitor 05:30
Vizitor 05:30
Vizitor 05:29
Vizitor 05:25
Vizitor 05:24 Shkrimet me te mira qe argumentojne domosdoshmerine e Pavaresise
Vizitor 05:21
Vizitor 05:21 Korca
Vizitor 05:13
Vizitor 05:10
Vizitor 05:09
Vizitor 05:08 Cudia e madhe ndodhi
Vizitor 05:08
Vizitor 05:07 Vrasja ne Kishe!
Vizitor 05:07
Vizitor 05:02 LIDHJA QYTETARE SHQIPTARO AMERIKANE
Vizitor 05:02
Vizitor 05:02
Vizitor 05:02
Vizitor 05:01
Vizitor 04:59
Vizitor 04:58 Kuvendime të moderatorëve
Vizitor 04:57
Vizitor 04:56
Vizitor 04:56
Vizitor 04:56
Vizitor 04:55
Vizitor 04:55
Vizitor 04:52
Vizitor 04:48 Paradokset e politikes shqiptare
Vizitor 04:48
Vizitor 04:42
Vizitor 04:42
Vizitor 04:36 Batalioni iBallit Kombetar ne zonene devollit per te cilin deri me sot nuk eshte shkruar ende
Vizitor 04:35
Vizitor 04:34
Vizitor 04:34
Vizitor 04:31
Vizitor 04:31 LĖVIZJA STUDENTORE SHQIPTARE
Vizitor 04:19
Vizitor 04:18
Vizitor 04:17
Vizitor 04:17
Vizitor 04:17 Vizitor 04:17 Vizitor 04:16
Vizitor 04:15 Vizitor 04:15 Vizitor 04:14 Vizitor 04:14
Vizitor 04:14
Vizitor 04:13 Vizitor 04:13 Vizitor 04:13
Vizitor 04:13
Vizitor 04:12
Vizitor 04:11
Vizitor 04:09 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 04:09
Vizitor 04:09 Historia e Shqiperise 1939-1944
Vizitor 04:08
Vizitor 04:07
Vizitor 04:04
Vizitor 04:04 From first set of nike air max questionnaire
Vizitor 04:03
Vizitor 03:58
Vizitor 03:57
Vizitor 03:54
Vizitor 03:53
Vizitor 03:51
Vizitor 03:50
Vizitor 03:47
Vizitor 03:47
Vizitor 03:46 Shefi i CIA, me 4 qershor ne Shqiperi
Vizitor 03:45
Vizitor 03:44
Vizitor 03:44 KRONIKA KULTURORE
Vizitor 03:42 TE VERTETAT E 1997
Vizitor 03:40 Tirana--arkitektura e rregullimi i saj
Vizitor 03:39
Vizitor 03:37
Vizitor 03:34
Vizitor 03:30
Vizitor 03:29
Vizitor 03:29
Vizitor 03:27
Vizitor 03:22
Vizitor 03:22
Vizitor 03:20 Sali Berisha, kryetari i PD
Vizitor 03:18
Vizitor 03:18
Vizitor 03:18 Kush jane me te pasurit ne RSH?
Vizitor 03:17
Vizitor 03:15
Vizitor 03:15 Regjistrimi, rregullat dhe njoftime
Vizitor 03:12 Statusi i Kosoves
Vizitor 03:11
Vizitor 03:10
Vizitor 03:05
Vizitor 03:02 Zyra Qendrore e Regjistrimit tė Pasurive tė Paluajtshme Tiranė
Vizitor 03:01
Vizitor 03:01 Shqiperia sot...
Vizitor 03:00
Vizitor 02:59
Vizitor 02:56
Vizitor 02:54
Vizitor 02:53
Vizitor 02:45
Vizitor 02:44
Vizitor 02:43
Vizitor 02:43
Vizitor 02:42
Vizitor 02:37
Vizitor 02:33
Vizitor 02:30
Vizitor 02:29
Vizitor 02:25
Vizitor 02:25 Ēėshtja e Pronės
Vizitor 02:24
Vizitor 02:24 MERGATA SHQIPTARE NĖ SHBA
Vizitor 02:24 MERGATA SHQIPTARE NĖ SHBA
Vizitor 02:22 Cfare LESH eshte KESH?
Vizitor 02:21
Vizitor 02:21
Vizitor 02:21
Vizitor 02:20
Vizitor 02:19
Vizitor 02:15
Vizitor 02:13
Vizitor 02:12
Vizitor 02:08
Vizitor 02:08
Vizitor 02:06
Vizitor 02:05
Vizitor 01:52
Vizitor 01:52
Vizitor 01:52 Gjeopolitika
Vizitor 01:50
Vizitor 01:47
Vizitor 01:46 E djathta shqiptare ne mbrotje te Shqypnise etnike
Vizitor 01:44
Vizitor 01:34
Vizitor 01:32 Historia e tragjedise ku humben jeten 22 persona
Vizitor 01:32 RSH nuk eshte shtet!
Vizitor 01:26 Cameria Sot
Vizitor 01:21
Vizitor 01:16 Paradokset e politikes shqiptare
Vizitor 01:10 Nė mes tė Republikės dhe Mbretėrisė (Mretnis)
Vizitor 01:08
Vizitor 01:07
Vizitor 01:00
Vizitor 00:56 Krimi ne RSH
Vizitor 00:56
Vizitor 00:56
Vizitor 00:56
Vizitor 00:54
Vizitor 00:53
Vizitor 00:51 Shekujt e erret te Mesjetes Shqiptare?
Vizitor 00:43
Vizitor 00:37
Vizitor 00:31
Vizitor 00:28 Vritet truproja e Ramush Haradinajt, vrasėsi nė kėrkim
Vizitor 00:25 Vrasjet ne Kosove
Vizitor 00:23
Vizitor 00:22
Vizitor 00:21
Vizitor 00:14 Janullatosi, Kisha Autoqefale, greket
Vizitor 00:12
Vizitor 00:09
Vizitor 00:05
Vizitor 00:01
Vizitor 23:59
Vizitor 23:56
Vizitor 23:54
Vizitor 23:52 Abercrombie Plus Fitch
Vizitor 23:51 Fitorjet Franceze
Vizitor 23:48
Vizitor 23:45
Vizitor 23:43
Vizitor 23:43
Vizitor 23:40 Shqiperia sot...
Vizitor 23:36
Vizitor 23:35
Vizitor 23:33
Vizitor 23:33 Mafia shqiptare
Vizitor 23:33
Vizitor 23:32 Gjyqi special
Vizitor 23:26 Reformimi i OKB-se
Vizitor 23:13
Vizitor 23:05
Vizitor 23:03
Vizitor 22:58
Vizitor 22:52 Transnistria
Vizitor 22:49 Edith Harxhi , GREKET ne sulm!
Vizitor 22:47 The Albanian, Macedonian & Bulgarian Oil Pipeline Corporation AMBO
Vizitor 22:46 Turizmi
Vizitor 22:44
Vizitor 22:40
Vizitor 22:34 Varferia dhe mjerimi
Vizitor 22:34 Varferia dhe mjerimi
Vizitor 22:31 Nji analizė kritike ndaj njė shkrimi denigrues pėr Malėsinė dhe malėsorėt tonė
Vizitor 22:27 Sistemi i taksave ne RSH
Vizitor 22:25
Vizitor 22:24 Opozita e pare Shqiptare
Vizitor 22:18
Vizitor 22:17 Statusi i Kosoves
Vizitor 22:14 Shqiperia sot...
Vizitor 22:14
Vizitor 22:11 Ēka duhet tė ketė bėrė nji person qė tė quhet TRADHĖTAR
Vizitor 22:11
Vizitor 22:10
Vizitor 22:10 MERGATA SHQIPTARE NĖ SHBA
Vizitor 22:07 ARTi
Vizitor 22:03
Vizitor 22:02
Vizitor 22:02 GJERGJ FISHTA: LIDHJA E PRIZRENIT
Vizitor 21:59
Vizitor 21:55 Kroacia
Vizitor 21:54
Vizitor 21:51 AiR MaC FemMe hermes handbags outlet and on one flight
Vizitor 21:51 ARVANITASIT, dhe prejardhja e grekeve
Vizitor 21:43
Vizitor 21:41
Vizitor 21:40 Statusi i Kosoves
Vizitor 21:36 Imzot Luigj Bumēi
Vizitor 21:32
Vizitor 21:31
Vizitor 21:26
Vizitor 21:25
Vizitor 21:16 Kroacia
Vizitor 21:15
Vizitor 21:13 Terrorizmi islamik
Vizitor 21:12 GJERGJ FISHTA: LIDHJA E PRIZRENIT
Vizitor 21:11
Vizitor 21:08
Vizitor 21:02
Vizitor 20:59
Vizitor 20:58
Vizitor 20:45 Vetgjygjesia
Vizitor 20:43 GJERGJ FISHTA: LIDHJA E PRIZRENIT
Vizitor 20:40 GJERGJ FISHTA: LIDHJA E PRIZRENIT
Vizitor 20:39 HIJENAT E SIGURIMIT FAMEKEQ,FILLOJNE TE FLASIN PER KRIMET E TYRE
Vizitor 20:36 ky vėnd mund te bėhet nqs:
Vizitor 20:33
Vizitor 20:32 TE VERTETAT E 1997
Vizitor 20:31
Vizitor 20:27 KRYENGRITJA E 10 QERSHORIT 1924
Vizitor 20:27 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 20:22 Berisha zgjat mandatin e PS-se
Vizitor 20:15
Vizitor 20:13
Vizitor 20:09
Vizitor 20:07
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06 Pse duhet shkatrruar edhe njehere meme Shqiperia?
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06 MALLKIMI I POPULLIT TE URTE
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06 Nesėr me njė akademi pėrkujtimore shėnohet 5-vjetori i vrasjes sė kolonel Ahmet Krasniqit
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:06
Vizitor 20:04 Kriza energjitike ne RSH
Vizitor 20:04
Vizitor 20:03 Edith Harxhi , GREKET ne sulm!
Vizitor 19:56 Komploti Greko Komunist kunder Demokracise Shqiptare
Vizitor 19:55 Harta e Vilajeteve
Vizitor 19:49 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 19:46
Vizitor 19:42
Vizitor 19:38
Vizitor 19:30 GJERGJ FISHTA: LIDHJA E PRIZRENIT
Vizitor 19:28 Rreziku Islamist
Vizitor 19:27
Vizitor 19:25
Vizitor 19:22 ARMATA KOMBETARE SHQIPTARE
Vizitor 19:21
Vizitor 19:20 Statusi i Kosoves
Vizitor 19:10
Vizitor 19:05 Fatos Nano
Vizitor 19:04
Vizitor 18:59 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 18:57
Vizitor 18:46
Vizitor 18:43
Vizitor 18:36
Vizitor 18:31
Vizitor 18:28 Harta e Vilajeteve
Vizitor 18:28 Harta e Vilajeteve
Vizitor 18:28 Harta e Vilajeteve
Vizitor 18:27 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 18:23 GJERGJ FISHTA: LIDHJA E PRIZRENIT
Vizitor 18:22
Vizitor 18:22 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 18:22 EKSPANSIONI GREK NĖ SHQIPĖRI
Vizitor 18:14
Vizitor 18:10 E djathta , cfare eshte?
Vizitor 18:10
Vizitor 18:09 Jemi njė komb apo nuk jemi?
Vizitor 18:08
Vizitor 18:07
Vizitor 18:02 GJERGJ FISHTA: LIDHJA E PRIZRENIT
Vizitor 18:01 GJERGJ FISHTA: LIDHJA E PRIZRENIT
Vizitor 18:00
Vizitor 18:00 Pa Shqiperi s'ka Kosove
Vizitor 17:55 Kush pengon pavaresine e Kosoves?
Vizitor 17:47 E Verteta e Etnive ne Shqiperi
Vizitor 17:37
Vizitor 17:35 Kanuni i Lekė Dukagjinit si fjalė e urtė e princit tė fundit tė derės sė Dukagjinėve
Vizitor 17:34 Si duan ta shohin shqiptarėt Maqedoninė?
Vizitor 17:31 Grupet Ushtarake Shqiptare
Vizitor 17:30
Vizitor 17:28 Harta e Vilajeteve
Vizitor 17:23
Vizitor 17:22
Vizitor 17:16 Harta e Vilajeteve
Vizitor 17:09 Familja Qypi e Kurbinit
Vizitor 17:09
Vizitor 17:06
Vizitor 17:05 MERGATA SHQIPTARE NĖ SHBA
Vizitor 16:47 Lidhjet e Krimit me Politiken
Vizitor 16:47 Europa Juglindore (gjendja)
Vizitor 16:43 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 16:43
Vizitor 16:38 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 16:34 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 16:32 Kėshtu zbarkimi i grupit tė Xhevdet Mustafės u bė mė 25 shtator 1982.
Vizitor 16:31
Vizitor 16:31 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 16:31 Jugosllavia zėvėndėsohet me njė shtet tė ri: Serbia dhe Mali i Zi
Vizitor 16:26
Vizitor 16:24
Vizitor 16:19 Edith Harxhi , GREKET ne sulm!
Vizitor 16:15
Vizitor 16:14 nike shoes outlet
Vizitor 16:10 Si e vranė kriminelėt dhe pse Ilir Selimajn
Vizitor 16:06 Leka Zogu
Vizitor 16:01 Kroacia
Vizitor 15:59
Vizitor 15:59
Vizitor 15:59
Vizitor 15:54 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 15:46
Vizitor 15:45
Vizitor 15:42 Qeveria Berisha 2005
Vizitor 15:35
Vizitor 15:34 Stabilisation and Association Report
Vizitor 15:30
Vizitor 15:29
Vizitor 15:29 Harta e Vilajeteve
Vizitor 15:26 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 15:23
Vizitor 15:19
Vizitor 15:19 Vjedhja e prones, metoda e "tmerrshme"
Vizitor 15:18 Minoriteti grek ne Shqiperi
Vizitor 15:14
Vizitor 15:10 Biologu Shuaip Kraja prezanton dy patentat botėrore tė kurės kundėr kancerit
Vizitor 15:07
Vizitor 15:06 Hekurudha e pare shqiptare
Vizitor 15:06
Vizitor 15:03
Vizitor 15:02 ARTISTE TE MEDHENJ SHQIPTARE NEPER BOTE
Vizitor 15:00 ARTi
Vizitor 14:55
Vizitor 14:48 Zgjerimi i BE dhe Ballkani Perendimor
Vizitor 14:45 Diaspora Shqiptare
Vizitor 14:43
Vizitor 14:35
Vizitor 14:27 Statusi i Kosoves
Vizitor 14:26 Partia Balli Kombetar
Vizitor 14:21
Vizitor 14:14
Vizitor 14:13
Vizitor 14:13 Mafia shqiptare
Vizitor 14:12
Vizitor 14:10 Monopoli - dominant ne ekonomine shqiptare
Vizitor 13:49 Nene Tereza
Vizitor 13:46 Nene Tereza
Vizitor 13:34 Vizitor 13:30 Turizmi
Vizitor 13:24
Vizitor 13:23 ARTi
Vizitor 13:23
Vizitor 13:21 Politikanet dhe ideologet e te djathtes
Vizitor 13:18 MERGATA SHQIPTARE NĖ SHBA
Vizitor 13:15 Shpejtesi ne Ngarjen e Makines
Vizitor 13:14 Harta e Vilajeteve
Vizitor 13:13
Vizitor 13:00
Vizitor 12:59 SHQIPTARE ĒOHUNI
Vizitor 12:57 Studentet shpresa e vjeter dhe re e jona
Vizitor 12:48
Vizitor 12:47 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 12:46 Ēėshtja PALESTINĖ!
Vizitor 12:44 Kombi sot
Vizitor 12:42 Bujqesia
Vizitor 12:39
Vizitor 12:39 Si u shkatėrruan firmat qė tė majmeshin qeverisėsit
Vizitor 12:19
Vizitor 12:05 Abdi Baleta
Vizitor 12:04
Vizitor 12:04
Vizitor 12:03
Vizitor 12:02 Paradokset e politikes shqiptare
Vizitor 12:02
Vizitor 11:55
Vizitor 11:49
Vizitor 11:46
Vizitor 11:39
Vizitor 11:29
Vizitor 11:17 Politikanet dhe ideologet e te djathtes
Vizitor 11:12
Vizitor 11:10
Vizitor 11:05
Vizitor 11:05 Rezultate jo zyrtare
Vizitor 10:52 /diskutime/forumdisplay.php
Vizitor 10:47
Vizitor 10:42
Vizitor 10:38 Terrorizmi islamik
Vizitor 10:33 PROPOZIM Nr.1 dhe PROPOZIMI Nr. 2.
Vizitor 10:32 Sali Berisha, k
Vizitor 10:31 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 10:13 Gjėma e komunizmit nė Shqipėri
Vizitor 10:10
Vizitor 10:09
Vizitor 10:07
Vizitor 10:01 Vizitor 09:53
Vizitor 09:50
Vizitor 09:48
Vizitor 09:46
Vizitor 09:39
Vizitor 09:31 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 09:27
Vizitor 09:19
Vizitor 09:19 Rezultate jo zyrtare
Vizitor 08:56
Vizitor 08:33
Vizitor 08:32 PEDOFILI IDAJET BEQIRI, ALIAS *ALBAN VJOSA*!
Vizitor 08:29 Dekomunizmi (prof Repishti) Dekomunistifikimi ( Ashta)
Vizitor 07:56 nike shoes outlet
Vizitor 07:48 Terrorizmi islamik
Vizitor 07:44 E DJATHTA NE SHQIPERI
Vizitor 07:41 Rreziku Islamist
Vizitor 07:28 Vjedhja e prones, metoda e "tmerrshme"
Vizitor 07:28
Vizitor 07:15 A do te hetohet mbi ish-ministrat dhe Nanon
Vizitor 07:15
Vizitor 07:14 ky vėnd mund te bėhet nqs:
Vizitor 07:04 Kodikėt: Thesare tė Kulturės sė Popullit Shqiptar
Vizitor 07:04
Vizitor 07:03 Si duan ta shohin shqiptarėt Maqedoninė?
Vizitor 06:48
Vizitor 06:33
Vizitor 06:26 Shkrimet me te mira qe argumentojne domosdoshmerine e Pavaresise
Vizitor 06:20
Vizitor 06:16 Shqiptaret ne Greqi, skllever moderne
Vizitor 06:12
Vizitor 06:08 Katastrofė ekologjike
Vizitor 06:08 Spiune ZHDUKUNI
Vizitor 06:04 Edith Harxhi , GREKET ne sulm!
Vizitor 06:04
Vizitor 06:03 Lidhja Demokratike e Kosovės (LDK)
Vizitor 06:01
Vizitor 05:50
Vizitor 05:50 Diaspora sot
Vizitor 05:34 FAN NOLI
Vizitor 05:32
Vizitor 05:32 Rreziku Islamist
Vizitor 05:25
Vizitor 05:24 Shkrimet me te mira qe argumentojne domosdoshmerine e Pavaresise
Vizitor 05:23 Exporti shqiptar!
Vizitor 05:21
Vizitor 05:13
Vizitor 05:11 Minoriteti grek ne Shqiperi
Vizitor 05:05 Hetuesit
Vizitor 05:02
Vizitor 05:01 Ndihma e Huaj (Aspekte e Prospekte)
Vizitor 04:22 Zgjedhje 2005
Vizitor 04:14 Kombi sot
Vizitor 04:12
Vizitor 04:02
Vizitor 03:52 /diskutime/
Vizitor 03:52
Vizitor 03:51
Vizitor 03:47 "Vizioni pėr Evropėn duhet tė rezultojė njė histori e suksesit"
Vizitor 03:45
Vizitor 03:40
Vizitor 03:39
Vizitor 03:32 KRONIKA KULTURORE
Vizitor 03:25
Vizitor 03:22 Varferia dhe mjerimi
Vizitor 03:22 Varferia dhe mjerimi
Vizitor 03:08 Ramush Haradinaj
Vizitor 02:58
Vizitor 02:54
Vizitor 02:48
Vizitor 02:46
Vizitor 02:31 Rezoluta Gilman / Lantos
Vizitor 02:30 Politikanet dhe ideologet e te djathtes
Vizitor 02:28
Vizitor 02:19 Harta e Vilajeteve
Vizitor 02:11 ARVANITASIT, dhe prejardhja e grekeve
Vizitor 02:04
Vizitor 02:04
Vizitor 01:55
Vizitor 01:46
Vizitor 01:29
Vizitor 01:26
Vizitor 01:19
Vizitor 00:58
Vizitor 00:58 Terrorizmi islamik
Vizitor 00:50 Komunistet pronesojne Ballin.
Vizitor 00:44 UNMIK
Vizitor 00:42 Warnung vom Balkan
Vizitor 00:41 Statusi i Kosoves
Vizitor 00:34
Vizitor 00:30 Katastrofė ekologjike
Vizitor 00:30 Opozita e pare Shqiptare
Vizitor 00:30 Katastrofė ekologjike
Vizitor 00:12 Spahia: Gjyqi ndaj meje pėr 14 shtatorin vazhdon
Vizitor 00:07
Vizitor 00:03 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 00:03
Vizitor 23:54
Vizitor 23:51 Statusi i Kosoves
Vizitor 23:43 Korrupsioni nė Kosovė e Shqipėri!
Vizitor 23:26
Vizitor 23:18
Vizitor 23:18
Vizitor 23:18
Vizitor 23:15 Spiune ZHDUKUNI
Vizitor 23:15 Spiune ZHDUKUNI
Vizitor 23:08 Alfabeti i Elbasanit
Vizitor 22:52 Kolonele policie me biznese qindramije USD
Vizitor 22:48
Vizitor 22:48 NĖ MES NESH!
Vizitor 22:47 Nesėr me njė akademi pėrkujtimore shėnohet 5-vjetori i vrasjes sė kolonel Ahmet Krasniqit
Vizitor 22:43
Vizitor 22:42 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 22:36 Sigurimi dhe e djathta shqiptare
Vizitor 22:34 ARTi
Vizitor 22:26
Vizitor 22:22
Vizitor 22:20
Vizitor 22:17 Edith Harxhi , GREKET ne sulm!
Vizitor 22:15
Vizitor 22:11 ESSE PER DIKTATUREN KOMUNISTE
Vizitor 22:09 TE VERTETAT QE RIVRASIN SHPRESEN PER NDRYSHIMIN REAL....
Vizitor 22:09 Diaspora Shqiptare
Vizitor 22:04
Vizitor 22:03
Vizitor 22:01 Kombi sot
Vizitor 21:59
Vizitor 21:59
Vizitor 21:58 E djathta , cfare eshte?
Vizitor 21:56
Vizitor 21:54 Kombi sot
Vizitor 21:47
Vizitor 21:35 Partia Balli Kombetar Demokrat
Vizitor 21:30 Si e vranė kriminelėt dhe pse Ilir Selimajn
Vizitor 21:17 Ēėshtja PALESTINĖ!
Vizitor 21:17 Ēka duhet tė ketė bėrė nji person qė tė quhet TRADHĖTAR
Vizitor 21:16 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 21:07 Udhėtim nė varrezat katolike tė qytetit tė Shkodrės
Vizitor 21:02
Vizitor 20:57 E Verteta e Etnive ne Shqiperi
Vizitor 20:56 Rexhep Mitrovica
Vizitor 20:55
Vizitor 20:50
Vizitor 20:46
Vizitor 20:37 Si duan ta shohin shqiptarėt Maqedoninė?
Vizitor 20:37 Toskėrisht apo Gegnisht
Vizitor 20:37 Teatro
Vizitor 20:36
Vizitor 20:36 Harta e Vilajeteve
Vizitor 20:33 Gjergj Kastrioti-Skenderbeu heroi ynė Kombėtar
Vizitor 20:30
Vizitor 20:28 MBI MANIPULIMIN E PROCESIT ZGJEDHOR
Vizitor 20:27
Vizitor 20:18 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 20:18 Rreziku Islamist
Vizitor 20:18
Vizitor 20:16
Vizitor 20:12
Vizitor 20:04
Vizitor 20:04
Vizitor 20:01 Korrupsioni nė Kosovė e Shqipėri!
Vizitor 19:58 Opozita e pare Shqiptare
Vizitor 19:50
Vizitor 19:39 Harta e Vilajeteve
Vizitor 19:36
Vizitor 19:35 Birra, festa, komente, propozim
Vizitor 19:18 Ēėshtja PALESTINĖ!
Vizitor 19:17 Lidhjet e Krimit me Politiken
Vizitor 19:15 Ēėshtja Ēame
Vizitor 19:10 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 19:09 Jugosllavia zėvėndėsohet me njė shtet tė ri: Serbia dhe Mali i Zi
Vizitor 19:07 Shefi i CIA, me 4 qershor ne Shqiperi
Vizitor 19:06 VDEKJA E VERTETE E ENVER HOXHES 20 shkurt!
Vizitor 19:04 Ramadan Sokoli, mes krijimesh dhe flijimesh
Vizitor 19:04 Ramadan Sokoli, mes krijimesh dhe flijimesh
Vizitor 18:46 ARTi
Vizitor 18:43 Birra, festa, komente, propozim
Vizitor 18:42 Zdhedhjet incidente dhe dhune, opozita e rrethuar ne Vlore
Vizitor 18:39
Vizitor 18:38 Ēėshtja PALESTINĖ!
Vizitor 18:34 Jemi njė komb apo nuk jemi?
Vizitor 18:24 Nike manufacturers to generate a great unconventionally and versatile shoe internally.
Vizitor 18:22
Vizitor 18:11 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 17:58 Diskutimi Surroi -Demaci
Vizitor 17:50
Vizitor 17:40 Ēėshtja Ēame
Vizitor 17:39 Kadare: KAM BESIM NĖ LIDERIN IBRAHIM RUGOVA
Vizitor 17:37 Camera obscura
Vizitor 17:37
Vizitor 17:21 Ēėshtja e Pronės
Vizitor 17:18
Vizitor 17:07 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 17:06 Te vraret ne KUFI?
Vizitor 17:05
Vizitor 17:03 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 16:51 Harta e Vilajeteve
Vizitor 16:34 Kolonele policie me biznese qindramije USD
Vizitor 16:33 nike shoes outlet
Vizitor 16:29 Mjerimi i te djathteve
Vizitor 16:28 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 16:28 Nike are probably the most popular
Vizitor 16:26
Vizitor 16:26 nje kontroll pasurise te ketyre personave
Vizitor 16:24 Regjistrimi, rregullat dhe njoftime
Vizitor 16:22
Vizitor 16:21
Vizitor 16:17
Vizitor 16:11 Nike Totally free Run 3 Brand-new Green White Sail Volt that mineral water,
Vizitor 16:09 Zyra Qendrore e Regjistrimit tė Pasurive tė Paluajtshme Tiranė
Vizitor 16:06 Si do te zgjidhim krizen energjitike?
Vizitor 16:04 Harta e Vilajeteve
Vizitor 15:45
Vizitor 15:38
Vizitor 15:35 KUSH PO RREZIKON SERIOZISHT KOMBIN....!
Vizitor 15:20
Vizitor 15:19 Partia Balli Kombetar
Vizitor 15:17
Vizitor 15:16 Si duan ta shohin shqiptarėt Maqedoninė?
Vizitor 15:11 E djathta , cfare eshte?
Vizitor 15:11 Harta e Vilajeteve
Vizitor 15:02 Jemi njė komb apo nuk jemi?
Vizitor 14:56
Vizitor 14:56
Vizitor 14:56
Vizitor 14:56
Vizitor 14:56
Vizitor 14:56
Vizitor 14:56
Vizitor 14:56
Vizitor 14:56
Vizitor 14:56
Vizitor 14:56
Vizitor 14:56
Vizitor 14:56
Vizitor 14:56
Vizitor 14:56
Vizitor 14:56
Vizitor 14:44 Opozita e pare Shqiptare
Vizitor 14:25 Zgjerimi i BE dhe Ballkani Perendimor
Vizitor 14:19
Vizitor 14:18
Vizitor 14:18 Abuzime Diabolike me Shkodren
Vizitor 14:15 Ēėshtja PALESTINĖ!
Vizitor 14:15 Monopoli - dominant ne ekonomine shqiptare
Vizitor 14:03 Shqiptaret dhe Republika e Vendikut
Vizitor 14:00
Vizitor 13:54
Vizitor 13:48 Politikanet dhe ideologet e te djathtes
Vizitor 13:47
Vizitor 13:46 KRYENGRITJA E 10 QERSHORIT 1924
Vizitor 13:42 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 13:34 MBI MANIPULIMIN E PROCESIT ZGJEDHOR
Vizitor 13:17 E djathta, a ekziston?
Vizitor 13:01
Vizitor 13:00 Vritet truproja e Ramush Haradinajt, vrasėsi nė kėrkim
Vizitor 13:00 Fragmente nga libri"Post-scriptum mbi diktaturen"shkruar nga V.Qesari
Vizitor 12:46
Vizitor 12:27
Vizitor 12:20 Statusi i Kosoves
Vizitor 12:16 TE VERTETAT E 1997
Vizitor 12:10 Qeveria voton planit grek pėr rindėrtimin e Ballkanit
Vizitor 12:10 Fatos Nano
Vizitor 12:08 Kroacia
Vizitor 12:04
Vizitor 12:04
Vizitor 11:59 PD
Vizitor 11:46 Vizitor 11:43 LIDHJA QYTETARE SHQIPTARO AMERIKANE
Vizitor 11:34 Libra qe duhen lexuar
Vizitor 11:26
Vizitor 11:24 Sigurimi dhe e djathta shqiptare
Vizitor 11:12 KESH dhe Albtelekom
Vizitor 11:07 Kroacia
Vizitor 11:07 "Te mesojme nga komunistet"
Vizitor 10:50
Vizitor 10:37 Abdi Baleta
Vizitor 10:23
Vizitor 10:15
Vizitor 10:09
Vizitor 09:48
Vizitor 09:38 Edith Harxhi , GREKET ne sulm!
Vizitor 09:30
Vizitor 09:25 Katastrofė ekologjike
Vizitor 09:25 Katastrofė ekologjike
Vizitor 09:14
Vizitor 09:06
Vizitor 08:56
Vizitor 08:18 19 Tetor 2003 - Lumtunimi i Nane Terezes
Vizitor 08:11 Universiteti "Luigj Gurakuqi"
Vizitor 07:46 Vjedhja e prones, metoda e "tmerrshme"
Vizitor 07:45 A duhet rishikuar historia jonė?
Vizitor 07:40 /diskutime/viewthread.php/trackback/
Vizitor 07:22 Programi i RPR
Vizitor 07:18 Selami, Ky "Meteor" qe Shuhet Shpejt
Vizitor 07:01
Vizitor 07:01
Vizitor 06:58
Vizitor 06:58 Kadare
Vizitor 06:47 Dėmshpėrblim apo shpėrblim i dėmshėm
Vizitor 06:33
Vizitor 06:31
Vizitor 06:28
Vizitor 06:23
Vizitor 06:23 Reformimi i OKB-se
Vizitor 06:13 Vrasjet ne Kosove
Vizitor 06:09
Vizitor 05:54 E ARDHMJA PER NJE LETERSI SHQIPE DINJITOZE KA TROKITUR
Vizitor 05:50
Vizitor 05:46
Vizitor 05:43
Vizitor 05:32
Vizitor 05:31 Te vraret ne KUFI?
Vizitor 05:26 Shkrimet me te mira qe argumentojne domosdoshmerine e Pavaresise
Vizitor 05:17
Vizitor 05:00
Vizitor 04:59
Vizitor 04:56 Ēeshtja IRAK
Vizitor 04:38 Ku je? Ku jam? Ndihmoni njëri-tjetrin
Vizitor 04:36 Si e vranė kriminelėt dhe pse Ilir Selimajn
Vizitor 04:27
Vizitor 04:20
Vizitor 04:13 Korca
Vizitor 04:10
Vizitor 04:09
Vizitor 04:08
Vizitor 04:03
Vizitor 04:01
Vizitor 03:59
Vizitor 03:56 Nene Tereza
Vizitor 03:44 Partia Balli Kombetar Demokrat
Vizitor 03:36 Krimi i djallit enver ne ushtri
Vizitor 03:36 Infrastruktura ne RSH
Vizitor 03:26 Katastrofė ekologjike
Vizitor 03:15
Vizitor 03:14 Mitrovica
Vizitor 03:06 Statusi i Kosoves
Vizitor 02:53
Vizitor 02:42
Vizitor 02:36 Zgjerimi i Komunitetit
Vizitor 02:33 Te pushkatuarit ne Nentorit 1944
Vizitor 02:33 40 Martirėt Shqiptarė
Vizitor 02:31
Vizitor 02:15 Regjistrimi ne Kuvend
Vizitor 02:11
Vizitor 02:10
Vizitor 01:56
Vizitor 01:54 Vizitor 01:49
Vizitor 01:47 Shqipėria dhe Europa
Vizitor 01:44
Vizitor 01:39
Vizitor 01:34 Lėvizja pėr Zhvillim Kombėtar
Vizitor 01:32 Ēėshtja e Pronės
Vizitor 01:24 Partia Balli Kombetar
Vizitor 01:22
Vizitor 01:21
Vizitor 01:20 Gjuha Shqipe
Vizitor 01:09
Vizitor 01:06
Vizitor 01:01
Vizitor 00:56 Kush jane me te pasurit ne RSH?
Vizitor 00:54 Spiune ZHDUKUNI
Vizitor 00:30 Ēėshtja Ēame
Vizitor 00:25
Vizitor 00:17
Vizitor 00:06 Grupet Ushtarake Shqiptare
Vizitor 00:05 E Verteta e Etnive ne Shqiperi
Vizitor 00:03
Vizitor 00:01
Vizitor 23:57 nga Parathenie e Librit "Shqiptaret" - Edwin Jacques
Vizitor 23:43 Emerohet zevendesi i Klosit
Vizitor 23:40 Ramadan Sokoli, mes krijimesh dhe flijimesh
Vizitor 23:34
Vizitor 23:26
Vizitor 23:24 Pse nuk hetohen krimet?
Vizitor 23:20 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 23:14 Nesėr me njė akademi pėrkujtimore shėnohet 5-vjetori i vrasjes sė kolonel Ahmet Krasniqit
Vizitor 23:00
Vizitor 22:43
Vizitor 22:41 Serbet nuk flene
Vizitor 22:37
Vizitor 22:27
Vizitor 22:22
Vizitor 22:16 Vizitor 22:13 Kombi sot
Vizitor 22:08
Vizitor 22:06
Vizitor 22:06
Vizitor 22:02 Tragjedia, sikur skafet te ishin zhdukur vertet
Vizitor 22:01 Agim Krajka: Unė nė filmin “Sex and the City”
Vizitor 21:49
Vizitor 21:48 Vizitor 21:47 Gjyqi special
Vizitor 21:43 Paradokset e politikes shqiptare
Vizitor 21:31 RSH nuk eshte shtet!
Vizitor 21:27 Rreziku Islamist
Vizitor 21:26 Zgjedhje vendore 2007
Vizitor 21:20
Vizitor 21:20 Mitrovica
Vizitor 21:09 Universiteti "Luigj Gurakuqi"
Vizitor 21:03 Vizitor 20:54 Prostitucioni, krimi ndaj femres shqiptare!
Vizitor 20:50
Vizitor 20:48
Vizitor 20:42 Harta e Vilajeteve
Vizitor 20:37 Vizitor 20:34 Edith Harxhi , GREKET ne sulm!
Vizitor 20:28 Flet Luan Pobrati
Vizitor 20:26
Vizitor 20:20 A ka shtyp te lire ne Shqiperi
Vizitor 20:17 Historia e Shqipërisë
Vizitor 20:12
Vizitor 20:05 Aktualitete Ndërkombëtare
Vizitor 20:02 Gjeopolitika
Vizitor 19:50 Rezultate jo zyrtare
Vizitor 19:36
Vizitor 19:31 Rezultate jo zyrtare
Vizitor 19:24
Vizitor 19:06 Harta e Vilajeteve
Vizitor 19:01
Vizitor 19:00 Komunistokapitalizmi
Vizitor 18:59 Rilindasi Kristo Kirka vdes ne burgun e Burrelit
Vizitor 18:50 Operatori i katėrt celular
Vizitor 18:48 Terrorizmi islamik
Vizitor 18:40 Regjistrimi, rregullat dhe njoftime
Vizitor 18:34 Justin Rrota
Vizitor 18:31
Vizitor 18:18 Vizitor 18:16 E djathta , cfare eshte?
Vizitor 18:09
Vizitor 18:04 Nënshkrimet e Peticionit per Njohjen
Vizitor 18:04
Vizitor 17:55 Krimet komuniste mbas 1990 ne RSH
Vizitor 17:48
Vizitor 17:42 Kush jane me te pasurit ne RSH?
Vizitor 17:35
Vizitor 17:35 Firmat importuese tė hidrokarbureve
Vizitor 17:32 Aktualitete Ndërkombëtare
Vizitor 17:26
Vizitor 17:26
Vizitor 17:13
Vizitor 17:06
Vizitor 17:03 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 17:00
Vizitor 16:56 Shqiptaret ne Greqi, skllever moderne
Vizitor 16:53
Vizitor 16:43
Vizitor 16:26
Vizitor 16:23 GJERGJ FISHTA: LIDHJA E PRIZRENIT
Vizitor 16:19 /diskutime/viewthread.php
Vizitor 16:18 Fatos Nano
Vizitor 16:18 Spiune ZHDUKUNI
Vizitor 16:18 Spiune ZHDUKUNI
Vizitor 16:16 ky vėnd mund te bėhet nqs:
Vizitor 16:01 Arkani ne Shkoder me Gazideden
Vizitor 16:00 Rilindasi Kristo Kirka vdes ne burgun e Burrelit
Vizitor 16:00 Kosova ma n'fund u nda prej Serbie
Vizitor 15:57 Biologu Shuaip Kraja prezanton dy patentat botėrore tė kurės kundėr kancerit
Vizitor 15:55 Kompania 4000
Vizitor 15:48 Replica Hermes Bags ralph lauren polo showing that the
Vizitor 15:47
Vizitor 15:40 Abdi Baleta
Vizitor 15:18 hajdutet
Vizitor 15:11 Edith Harxhi , GREKET ne sulm!
Vizitor 15:11
Vizitor 14:50 Zgjerimi i BE dhe Ballkani Perendimor
Vizitor 14:29
Vizitor 14:28
Vizitor 14:25 Serbet nuk flene
Vizitor 14:18 Monopoli - dominant ne ekonomine shqiptare
Vizitor 14:08 Hidrocentralet
Vizitor 13:56 Vera
Vizitor 13:49
Vizitor 13:45 Rilindasi Kristo Kirka vdes ne burgun e Burrelit
Vizitor 13:45
Vizitor 13:44 Besnik Mustafaj
Vizitor 13:44 ky vėnd mund te bėhet nqs:
Vizitor 13:42 ESSE PER DIKTATUREN KOMUNISTE
Vizitor 13:40
Vizitor 13:36 Politikanet dhe ideologet e te djathtes
Vizitor 13:33
Vizitor 13:33
Vizitor 13:32
Vizitor 13:31 Paradokset e politikes shqiptare
Vizitor 13:30 Flet Luan Pobrati
Vizitor 13:28 PD
Vizitor 13:19 Komunistokapitalizmi
Vizitor 13:19
Vizitor 13:17 KUSH PO RREZIKON SERIOZISHT KOMBIN....!
Vizitor 13:12 Pjetėr ARBNORI
Vizitor 13:10 Vizitor 13:10 Përballja e krimeve komuniste në Atdhe
Vizitor 13:08
Vizitor 13:03 Exporti shqiptar!
Vizitor 13:01 Marredheniet e qeverise me FMN
Vizitor 12:57 Shqiperi
Vizitor 12:53
Vizitor 12:51
Vizitor 12:45 Persekutimi ynė s'paska fund
Vizitor 12:44 Historia e Ballit Kombėtar
Vizitor 12:33
Vizitor 12:33
Vizitor 12:29 Lidhjet e Krimit me Politiken
Vizitor 12:27 Vizitor 12:22 Opozita e pare Shqiptare
Vizitor 12:21 Politikanet dhe ideologet e te djathtes
Vizitor 12:11 Kroacia
Vizitor 12:08 Sali Berisha, kryetari i PD
Vizitor 12:03
Vizitor 11:56 Grupet Ushtarake Shqiptare
Vizitor 11:45 Sali Berisha, kryetari i PD
Vizitor 11:36
Vizitor 11:22 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 11:12
Vizitor 11:11 Kombi sot
Vizitor 11:11 Kroacia
Vizitor 10:57 Kush jane me te pasurit ne RSH?
Vizitor 10:53 Ja si vriteshin tė burgosurit politikė nė kampin e Laēit, nė vitin 1966"
Vizitor 10:47 EKSPANSIONI GREK NĖ SHQIPĖRI
Vizitor 10:40
Vizitor 10:35 Si do te zgjidhim krizen energjitike?
Vizitor 10:34
Vizitor 10:34
Vizitor 10:34
Vizitor 10:34
Vizitor 10:34
Vizitor 10:34
Vizitor 10:34
Vizitor 10:34
Vizitor 10:34
Vizitor 10:34
Vizitor 10:34
Vizitor 10:34
Vizitor 10:34
Vizitor 10:32 Rezoluta Gilman / Lantos
Vizitor 10:18
Vizitor 10:15
Vizitor 10:14
Vizitor 09:51 Harta e Vilajeteve
Vizitor 09:42
Vizitor 09:36
Vizitor 09:27 Biologu Shuaip Kraja prezanton dy patentat botėrore tė kurės kundėr kancerit
Vizitor 09:27 Kombi sot
Vizitor 09:02 LIDHJA QYTETARE SHQIPTARO AMERIKANE
Vizitor 09:00 Charls Ericson - Rezidenti i parė amerikan nė Shqipėri dhe misioni i tij
Vizitor 08:55 Ramiz Alia?
Vizitor 08:49 Ēėshtja PALESTINĖ!
Vizitor 08:48 Ēėshtja PALESTINĖ!
Vizitor 08:47 Akuza ndaj Berishes
Vizitor 08:43 Kujtim Spahivogli, qė vdiq nė vetminė e madhe
Vizitor 08:40 UNMIK
Vizitor 08:39
Vizitor 08:27 ARTi
Vizitor 08:18
Vizitor 08:14
Vizitor 08:12
Vizitor 08:06
Vizitor 07:47 Te hyjme ne Europe me nje vizion tjeter (reagoni ju lutem per kete teme)
Vizitor 07:40
Vizitor 07:32 Lėvizja pėr Zhvillim Kombėtar
Vizitor 07:21
Vizitor 06:59 E verteta permbi Qemal Stafen
Vizitor 06:52 POLITIKA E JASHTEME E SHQIPERISE NE VITET 92-97, MARRE NGA LIBRI "SHQIPERIA NE TRAZICION" I ELEZ B
Vizitor 06:34
Vizitor 06:34 Kombi sot
Vizitor 06:27 Regjistrimi, rregullat dhe njoftime
Vizitor 06:09 Diaspora Shqiptare
Vizitor 06:00
Vizitor 05:57
Vizitor 05:47
Vizitor 05:38 KRONIKA KULTURORE
Vizitor 05:33
Vizitor 05:26
Vizitor 05:26 Shkrimet me te mira qe argumentojne domosdoshmerine e Pavaresise
Vizitor 05:16 Kroacia
Vizitor 05:15 Emigrantėt dhe patentat ndėrkombėtare
Vizitor 05:06
Vizitor 05:03
Vizitor 05:02
Vizitor 04:55
Vizitor 04:48 Si duan ta shohin shqiptarėt Maqedoninė?
Vizitor 04:47
Vizitor 04:46 Vera
Vizitor 04:38
Vizitor 04:35
Vizitor 04:25
Vizitor 04:06
Vizitor 03:48 „Į„ć„Ķ„ė¤Ļ„Õ„”„Ć„·„ē„óÓƤĪ„¹„æ„ó„ɤĒ¤¹
Vizitor 03:47
Vizitor 03:29
Vizitor 03:17 86 vjet mė parė nė Gjergjevicė u vendos mbrojtja e qytetit tė Korēės pas largimit tė trupave franc
Vizitor 03:16 86 vjet mė parė nė Gjergjevicė u vendos mbrojtja e qytetit tė Korēės pas largimit tė trupave franc
Vizitor 03:05 Harta e Vilajeteve
Vizitor 03:02 Marredheniet nderfetare nder shqiptare
Vizitor 03:02 Marredheniet nderfetare nder shqiptare
Vizitor 02:58
Vizitor 02:56
Vizitor 02:51
Vizitor 02:48
Vizitor 02:42
Vizitor 02:41
Vizitor 02:35 Per te drejtat e femijeve
Vizitor 02:33 Birra, festa, komente, propozim
Vizitor 02:31 nike shoes outlet
Vizitor 02:20 Krime pa fund
Vizitor 02:20
Vizitor 02:19
Vizitor 02:17 Edith Harxhi , GREKET ne sulm!
Vizitor 02:12
Vizitor 02:07 Edith Harxhi , GREKET ne sulm!
Vizitor 02:03
Vizitor 02:00 Statusi i Kosoves
Vizitor 01:50
Vizitor 01:45
Vizitor 01:39
Vizitor 01:39
Vizitor 01:29 Diaspora sot
Vizitor 01:19 19 Tetor 2003 - Lumtunimi i Nane Terezes
Vizitor 01:07 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 00:46
Vizitor 00:30
Vizitor 00:30
Vizitor 00:12
Vizitor 00:05
Vizitor 00:04
Vizitor 23:57
Vizitor 23:54
Vizitor 23:46 VDEKJA E VERTETE E ENVER HOXHES 20 shkurt!
Vizitor 23:44
Vizitor 23:44
Vizitor 23:39
Vizitor 23:38 Partia Levizja e Legalitetit
Vizitor 23:24 Sigurimi i Shtetit
Vizitor 23:15 Kanuni i Lekė Dukagjinit si fjalė e urtė e princit tė fundit tė derės sė Dukagjinėve
Vizitor 23:11
Vizitor 23:10 /diskutime/viewthread.php?tid%25
Vizitor 23:10 Ēėshtja e Pronės
Vizitor 23:09
Vizitor 22:52 Kim Philby
Vizitor 22:49 E djathta , cfare eshte?
Vizitor 22:48
Vizitor 22:46
Vizitor 22:46 Ligji i Luftes me Shqiperine
Vizitor 22:43
Vizitor 22:40
Vizitor 22:19
Vizitor 22:18 Pushtimi turk, gjakprishurit
Vizitor 21:49
Vizitor 21:48 Shqiptaret ne Greqi, skllever moderne
Vizitor 21:41 Rezoluta Gilman / Lantos
Vizitor 21:38
Vizitor 21:32
Vizitor 21:25
Vizitor 21:24 Nene Tereza
Vizitor 21:21 Harta e Vilajeteve
Vizitor 21:18 Monopoli - dominant ne ekonomine shqiptare
Vizitor 21:13 Terrorizmi islamik
Vizitor 21:08
Vizitor 20:59 Botohet Jezuiti i Madh, Zef Valentini
Vizitor 20:43
Vizitor 20:41
Vizitor 20:39
Vizitor 20:37
Vizitor 20:36
Vizitor 20:35 /diskutime/
Vizitor 20:30
Vizitor 20:30
Vizitor 20:29 Vizitor 20:26
Vizitor 20:25
Vizitor 20:23 Te dhena ekonomike per Shqiperine
Vizitor 20:14
Vizitor 20:08
Vizitor 19:52
Vizitor 19:23
Vizitor 19:04
Vizitor 18:49
Vizitor 18:40 Kroacia
Vizitor 18:36 Te dhena ekonomike per Shqiperine
Vizitor 18:36 Gjeopolitika
Vizitor 18:33 Nafta ne RSH
Vizitor 18:28 Rezultate jo zyrtare
Vizitor 18:25 PD
Vizitor 18:24
Vizitor 18:23 Konjaku?!
Vizitor 18:23
Vizitor 18:20 Abdi Baleta
Vizitor 18:19
Vizitor 18:15 Vizitor 18:08 Kosova ma n'fund u nda prej Serbie
Vizitor 18:05
Vizitor 18:02
Vizitor 18:02 wholesale designer clothing vague figure
Vizitor 18:01 Harta e Vilajeteve
Vizitor 17:56
Vizitor 17:51 /diskutime/
Vizitor 17:38
Vizitor 17:34
Vizitor 17:30
Vizitor 17:27 ESSE PER DIKTATUREN KOMUNISTE
Vizitor 17:25 Premtimet dhe realizimet e tyre nga qeveria e Berishes
Vizitor 17:23 /diskutime/
Vizitor 17:20 Europa Juglindore (gjendja)
Vizitor 17:16 Vizitor 17:06
Vizitor 17:05 /diskutime/
Vizitor 17:01 NIKE FREE British unique design involving shoes is extremely popular
Vizitor 16:59 Rezoluta Gilman / Lantos
Vizitor 16:59
Vizitor 16:58
Vizitor 16:53
Vizitor 16:52 Ēka duhet tė ketė bėrė nji person qė tė quhet TRADHĖTAR
Vizitor 16:49 Politika e jashtme e djathte
Vizitor 16:47 PD
Vizitor 16:26 Krime pa fund
Vizitor 16:24 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 16:24 Vizitor 16:24
Vizitor 16:20 Masakra e 26 shkurtit 1951
Vizitor 16:18
Vizitor 16:04 /diskutime/
Vizitor 16:03 Krimi i djallit enver ne ushtri
Vizitor 15:56 Komunistokapitalizmi
Vizitor 15:49 /diskutime/
Vizitor 15:38
Vizitor 15:28 Komunistokapitalizmi
Vizitor 15:24 Opozita e pare Shqiptare
Vizitor 15:15
Vizitor 15:09 /diskutime/
Vizitor 15:08
Vizitor 15:04 Edith Harxhi , GREKET ne sulm!
Vizitor 15:00
Vizitor 15:00 Harta e Vilajeteve
Vizitor 14:53
Vizitor 14:53 /diskutime/
Vizitor 14:51
Vizitor 14:47 Komunistokapitalizmi
Vizitor 14:41 Flet Luan Pobrati
Vizitor 14:37 Rilindasi Kristo Kirka vdes ne burgun e Burrelit
Vizitor 14:35
Vizitor 14:35
Vizitor 14:35
Vizitor 14:35
Vizitor 14:35
Vizitor 14:35
Vizitor 14:35
Vizitor 14:35
Vizitor 14:30
Vizitor 14:27 Biologu Shuaip Kraja prezanton dy patentat botėrore tė kurės kundėr kancerit
Vizitor 14:26
Vizitor 14:24
Vizitor 14:20 Europa Juglindore (gjendja)
Vizitor 14:09 Monopoli - dominant ne ekonomine shqiptare
Vizitor 14:06 Zef Bushati
Vizitor 14:04
Vizitor 14:04 Sfera e Punes te R. Alise
Vizitor 13:46
Vizitor 13:38
Vizitor 13:30
Vizitor 13:21 Korrupsioni nė Kosovė e Shqipėri!
Vizitor 13:16 nike shoes outlet
Vizitor 13:16 Si duan ta shohin shqiptarėt Maqedoninė?
Vizitor 13:12 Politikanet dhe ideologet e te djathtes
Vizitor 13:06 Cili eshte qendrimi i SHBA?
Vizitor 13:05
Vizitor 12:45 Regjistrimi, rregullat dhe njoftime
Vizitor 12:36 Shqiperia sot...
Vizitor 12:31
Vizitor 12:26
Vizitor 12:24 Nike Air Max 90 Dam Footlocker Billigt
Vizitor 12:22
Vizitor 12:19 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 12:15
Vizitor 12:11
Vizitor 12:08
Vizitor 12:05
Vizitor 11:19 Statusi i Kosoves
Vizitor 11:16
Vizitor 11:06
Vizitor 10:47 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 10:40
Vizitor 10:39 Zbulimi! Nga arkivat e Vatikanit dokumenti mė i vjetėr nė shqip
Vizitor 10:25 Katastrofė ekologjike
Vizitor 10:15
Vizitor 10:15 Persekutimi i Familjes Kokoshi
Vizitor 10:14
Vizitor 10:07 Fatos Nano
Vizitor 09:59 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 09:56 86 vjet mė parė nė Gjergjevicė u vendos mbrojtja e qytetit tė Korēės pas largimi
Vizitor 09:40
Vizitor 09:40 Rregjistrimi i Popullsise
Vizitor 09:31 Ēeshtja IRAK
Vizitor 09:31
Vizitor 09:31 KRONIKA KULTURORE
Vizitor 09:17
Vizitor 09:13 /diskutime/viewthread.php/trackback/
Vizitor 09:12 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 09:09
Vizitor 08:55
Vizitor 08:51 NEPOTIZMI!
Vizitor 08:44 19 Tetor 2003 - Lumtunimi i Nane Terezes
Vizitor 08:38
Vizitor 08:30
Vizitor 08:29 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 08:18
Vizitor 08:17 EKSPANSIONI GREK NĖ SHQIPĖRI
Vizitor 08:14 Nene Tereza
Vizitor 08:13
Vizitor 08:02 Sali Berisha, kryetari i PD
Vizitor 07:51 Nė Vlorė dhunė dhe terror ndaj demokratėve
Vizitor 07:46 Vizitor 07:39 MERGATA SHQIPTARE NĖ SHBA
Vizitor 07:38 Ēėshtja Ēame
Vizitor 07:16 A e kupton e djathta te sotmen?
Vizitor 06:53
Vizitor 06:38 /diskutime/
Vizitor 06:21 Shqiperi
Vizitor 06:21
Vizitor 06:21
Vizitor 06:17
Vizitor 06:03
Vizitor 05:59
Vizitor 05:33 Nesėr me njė akademi pėrkujtimore shėnohet 5-vjetori i vrasjes sė kolonel Ahmet Krasniqit
Vizitor 05:33
Vizitor 05:24 Shkrimet me te mira qe argumentojne domosdoshmerine e Pavaresise
Vizitor 05:16
Vizitor 04:57
Vizitor 04:06 Gjyqi special
Vizitor 03:40
Vizitor 03:30
Vizitor 03:24
Vizitor 03:18 /diskutime/
Vizitor 03:12 Diaspora sot
Vizitor 03:09
Vizitor 03:06 Reformimi i OKB-se
Vizitor 02:56
Vizitor 02:50 EKSKLUZIVE: DĖSHMI TĖ REJA PĖR KRIMET ME MOTIVE POLITIKE NĖ KOSOVĖ
Vizitor 02:46 Sali Berisha, kryetari i PD
Vizitor 02:29
Vizitor 02:28 Si e vranė kriminelėt dhe pse Ilir Selimajn
Vizitor 02:17 Te njohesh kryeqytetin shqiptar
Vizitor 02:15
Vizitor 01:53
Vizitor 01:52
Vizitor 01:51 Ekonomia e Kosoves.
Vizitor 01:47
Vizitor 01:41
Vizitor 01:30 Regjistrimi, rregullat dhe njoftime
Vizitor 01:26
Vizitor 01:21 Ēėshtja e Pronės
Vizitor 01:19
Vizitor 01:19
Vizitor 01:09
Vizitor 01:08
Vizitor 00:57
Vizitor 00:31
Vizitor 00:14
Vizitor 00:06
Vizitor 00:02
Vizitor 23:58
Vizitor 23:57 Kritike ndaj qeverise Berisha
Vizitor 23:45 Vetgjygjesia
Vizitor 23:38
Vizitor 23:16
Vizitor 23:10 EKSKLUZIVE: DĖSHMI TĖ REJA PĖR KRIMET ME MOTIVE POLITIKE NĖ KOSOVĖ
Vizitor 23:07
Vizitor 23:05
Vizitor 23:01 Kombi sot
Vizitor 22:49
Vizitor 22:45
Vizitor 22:34 Birra, festa, komente, propozim
Vizitor 22:24 Universiteti "A.Xhuvani"
Vizitor 22:15
Vizitor 22:14 Ēeshtja IRAK
Vizitor 22:14
Vizitor 22:14
Vizitor 22:14
Vizitor 22:14
Vizitor 22:14
Vizitor 22:14
Vizitor 22:14
Vizitor 22:11 Agim Krajka: Unė nė filmin “Sex and the City”
Vizitor 22:06
Vizitor 21:58 Paradokset e politikes shqiptare
Vizitor 21:56 EKSKLUZIVE: DĖSHMI TĖ REJA PĖR KRIMET ME MOTIVE POLITIKE NĖ KOSOVĖ
Vizitor 21:52 Femra ne kulturen shqiptare
Vizitor 21:47 PD
Vizitor 21:44 Si duan ta shohin shqiptarėt Maqedoninė?
Vizitor 21:42
Vizitor 21:40 Harta e Vilajeteve
Vizitor 21:23 Paradokset e politikes shqiptare
Vizitor 21:14 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 20:58 Partite politike
Vizitor 20:56 Vetgjygjesia
Vizitor 20:47 Nene Tereza
Vizitor 20:43
Vizitor 20:43
Vizitor 20:38 wholesale designer clothing vague figure
Vizitor 20:38 Terrorizmi islamik
Vizitor 20:19
Vizitor 20:18
Vizitor 20:11 /diskutime/
Vizitor 20:11 EKSKLUZIVE: DĖSHMI TĖ REJA PĖR KRIMET ME MOTIVE POLITIKE NĖ KOSOVĖ
Vizitor 20:09
Vizitor 20:06 BALLI KOMBĖTARĖ
Vizitor 19:59 GJERGJ FISHTA: LIDHJA E PRIZRENIT
Vizitor 19:57 Kroacia
Vizitor 19:51
Vizitor 19:41 /diskutime/
Vizitor 19:40
Vizitor 19:40 Diaspora sot
Vizitor 19:33
Vizitor 19:30 Ekrem Bardha dhe komunistet
Vizitor 19:13 Rezultate jo zyrtare
Vizitor 19:09 ARTi
Vizitor 18:55
Vizitor 18:54 Reformimi i OKB-se
Vizitor 18:36 Lidhja Demokratike e Kosovės (LDK)
Vizitor 18:21
Vizitor 18:16 Rezultate jo zyrtare
Vizitor 18:08 Kanuni i Lekė Dukagjinit si fjalė e urtė e princit tė fundit tė derės sė Dukagjinėve
Vizitor 18:06 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 18:04 Edith Harxhi , GREKET ne sulm!
Vizitor 17:49 Bedri Spahiu revizionon Bedri Spahiun
Vizitor 17:41
Vizitor 17:27 Terrorizmi islamik
Vizitor 16:58 Nesėr me njė akademi pėrkujtimore shėnohet 5-vjetori i vrasjes sė kolonel Ahmet Krasniqit
Vizitor 16:58
Vizitor 16:58
Vizitor 16:58
Vizitor 16:58
Vizitor 16:58
Vizitor 16:58
Vizitor 16:58
Vizitor 16:58
Vizitor 16:58
Vizitor 16:58
Vizitor 16:58
Vizitor 16:55
Vizitor 16:53 UNIVERSITETI"ZOJA E KESHILLIT TE MIRE"
Vizitor 16:52
Vizitor 16:52 Ekonomia
Vizitor 16:50
Vizitor 16:39 UNMIK
Vizitor 16:33
Vizitor 16:32
Vizitor 16:28 Marredheniet e qeverise me FMN
Vizitor 16:22 Alfabeti i Elbasanit
Vizitor 16:15 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 16:03
Vizitor 15:40
Vizitor 15:38 Ekonomia
Vizitor 15:31 Familja shqiptare Kuprili
Vizitor 15:28
Vizitor 15:20
Vizitor 15:16
Vizitor 15:08
Vizitor 15:02 Paradokset e politikes shqiptare
Vizitor 14:59
Vizitor 14:56 Paradokset e politikes shqiptare
Vizitor 14:53 Kroacia
Vizitor 14:48
Vizitor 14:42
Vizitor 14:29
Vizitor 14:27
Vizitor 14:26
Vizitor 14:08 Monopoli - dominant ne ekonomine shqiptare
Vizitor 14:06 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 14:04 Preisklassen für die tatsächliche Longchamp Taschen alle online
Vizitor 13:44 Rreziku Islamist
Vizitor 13:41
Vizitor 13:29
Vizitor 13:29 Nene Tereza
Vizitor 13:24 Politikanet dhe ideologet e te djathtes
Vizitor 13:15 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 13:02 Shqiperia sot...
Vizitor 13:00 ARTi
Vizitor 12:57 Vjedhja e prones, metoda e "tmerrshme"
Vizitor 12:52
Vizitor 12:43 RSH nuk eshte shtet!
Vizitor 12:43 Te dhena ekonomike per Shqiperine
Vizitor 12:33
Vizitor 12:32
Vizitor 12:10 EKSKLUZIVE: DĖSHMI TĖ REJA PĖR KRIMET ME MOTIVE POLITIKE NĖ KOSOVĖ
Vizitor 12:05 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 11:45
Vizitor 11:39
Vizitor 11:33
Vizitor 11:27
Vizitor 11:25
Vizitor 11:21 Cili eshte qendrimi i SHBA?
Vizitor 11:18 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 11:17 Gjyqi special
Vizitor 11:15
Vizitor 11:13
Vizitor 11:07
Vizitor 10:31
Vizitor 10:23
Vizitor 10:13 EKSPANSIONI GREK NĖ SHQIPĖRI
Vizitor 10:09
Vizitor 10:07
Vizitor 09:56
Vizitor 09:55 Kroacia
Vizitor 09:51 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 09:43 Shqiperia sot...
Vizitor 09:41
Vizitor 09:33 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 09:19 Kroacia
Vizitor 09:16 NIKE FREE British unique design involving shoes is extremely popular
Vizitor 09:15 Vizitor 09:15
Vizitor 09:14 Vizitor 09:14 Vizitor 09:13 Vizitor 09:13 Vizitor 09:13 19 Tetor 2003 - Lumtunimi i Nane Terezes
Vizitor 09:12 Vizitor 09:12 Vizitor 09:12 Vizitor 09:11 Vizitor 09:09 Vizitor 09:09 Vizitor 09:08 Vizitor 09:07 Vizitor 09:07 Vizitor 09:04 Vizitor 09:02 Vizitor 09:02
Vizitor 08:59
Vizitor 08:53
Vizitor 08:39
Vizitor 08:30
Vizitor 08:23
Vizitor 08:23
Vizitor 08:19 Gjeopolitika
Vizitor 08:17
Vizitor 08:02
Vizitor 07:59 Kanuni i Lekė Dukagjinit si fjalė e urtė e princit tė fundit tė derės sė Dukagjinėve
Vizitor 07:13
Vizitor 06:59
Vizitor 06:53 Shkrimet me te mira qe argumentojne domosdoshmerine e Pavaresise
Vizitor 06:53
Vizitor 06:51
Vizitor 06:48 Per te drejtat e femijeve
Vizitor 06:46 Politikanet dhe ideologet e te djathtes
Vizitor 06:23
Vizitor 06:07 /diskutime/
Vizitor 06:07 /diskutime/
Vizitor 06:05 UNMIK
Vizitor 06:04
Vizitor 05:57 Opiumi Politik vs Opium Fetar
Vizitor 05:45
Vizitor 05:44
Vizitor 05:40
Vizitor 05:14
Vizitor 05:13
Vizitor 05:02
Vizitor 04:46
Vizitor 04:35 Opozita e pare Shqiptare
Vizitor 04:29
Vizitor 04:24
Vizitor 04:22
Vizitor 04:11
Vizitor 04:05
Vizitor 03:53 EKSKLUZIVE: DĖSHMI TĖ REJA PĖR KRIMET ME MOTIVE POLITIKE NĖ KOSOVĖ
Vizitor 03:47 Eduard Ypi
Vizitor 03:42
Vizitor 03:21
Vizitor 03:19
Vizitor 03:15 wholesale designer clothing vague figure
Vizitor 03:14
Vizitor 02:52
Vizitor 02:46 PD
Vizitor 02:45
Vizitor 02:39
Vizitor 02:36 nike free run womens shoes
Vizitor 02:33
Vizitor 02:27
Vizitor 02:25
Vizitor 02:23 Terrorizmi islamik
Vizitor 02:21 Per te drejtat e femijeve
Vizitor 02:04
Vizitor 02:02
Vizitor 01:56 Statusi i Emigranteve dhe Shteti Shqiptar
Vizitor 01:35
Vizitor 01:33 Nene Tereza
Vizitor 01:13
Vizitor 01:02
Vizitor 01:02 Terrorizmi islamik
Vizitor 00:52 Leaton Vathi, te djathte mos e harroni kurre!
Vizitor 00:33 Katastrofė ekologjike
Vizitor 00:05
Vizitor 00:05
Vizitor 23:37 Shqiptari po vritet psikologjikisht
Vizitor 23:30
Vizitor 23:29 Partia demokristiane shqiptare
Vizitor 23:23
Vizitor 23:15
Vizitor 23:15 komunat shqiptare ne maqedoni
Vizitor 22:58
Vizitor 22:50 RSH nuk eshte shtet!
Vizitor 22:50
Vizitor 22:50
Vizitor 22:42 Zgjedhjet ne Shqiperi dhe Tregetia me Himaren
Vizitor 22:38 Shqiperia sot...
Vizitor 22:26
Vizitor 22:09 Si duan ta shohin shqiptarėt Maqedoninė?
Vizitor 22:06
Vizitor 22:05 Ngjarjet e marsit 2004 nė Kosovė
Vizitor 22:04
Vizitor 21:53
Vizitor 21:50
Vizitor 21:48
Vizitor 21:36
Vizitor 21:32
Vizitor 21:31 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 21:30
Vizitor 21:29 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 21:19 ARTi
Vizitor 21:18 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 21:17
Vizitor 21:11
Vizitor 21:08
Vizitor 21:01
Vizitor 20:52 Shqipėria dhe Europa
Vizitor 20:47
Vizitor 20:31 Rreziku Islamist
Vizitor 20:01 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 19:58 EKSKLUZIVE: DĖSHMI TĖ REJA PĖR KRIMET ME MOTIVE POLITIKE NĖ KOSOVĖ
Vizitor 19:55 Organizatat jofitimprurese
Vizitor 19:53
Vizitor 19:52
Vizitor 19:49 Hetuesit
Vizitor 19:46 ARTi
Vizitor 19:44
Vizitor 19:42
Vizitor 19:24 ky vėnd mund te bėhet nqs:
Vizitor 19:20 Kroacia
Vizitor 19:13
Vizitor 19:09
Vizitor 19:05
Vizitor 19:00
Vizitor 18:58
Vizitor 18:57 Vizitor 18:56
Vizitor 18:51 Rezultate jo zyrtare
Vizitor 18:22
Vizitor 18:11
Vizitor 18:08
Vizitor 18:05 Infrastruktura ne RSH
Vizitor 18:02 Shqiptaret ne Greqi, skllever moderne
Vizitor 17:59
Vizitor 17:54
Vizitor 17:51
Vizitor 17:47 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 17:44 Kombi sot
Vizitor 17:37 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 17:36 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 17:31 Ēėshtja PALESTINĖ!
Vizitor 17:29 Shqiperia sot...
Vizitor 17:29
Vizitor 17:15 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 17:13
Vizitor 17:13
Vizitor 17:10
Vizitor 17:10
Vizitor 16:57
Vizitor 16:51
Vizitor 16:43 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 16:40 Organizatat jofitimprurese
Vizitor 16:31 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 16:30 Historia e Shqipërisë
Vizitor 16:22
Vizitor 16:18 Rezultate jo zyrtare
Vizitor 16:10 EKSKLUZIVE: DĖSHMI TĖ REJA PĖR KRIMET ME MOTIVE POLITIKE NĖ KOSOVĖ
Vizitor 16:07
Vizitor 15:53 ARTi
Vizitor 15:37 ARTi
Vizitor 15:35
Vizitor 15:34 Alfabeti i Elbasanit
Vizitor 15:34 Korea e veriut ose djalli komunist jeton
Vizitor 15:24
Vizitor 15:22 ARTi
Vizitor 15:01
Vizitor 15:01 wholesale designer clothing vague figure
Vizitor 15:00 Diaspora sot
Vizitor 14:59 Organizatat jofitimprurese
Vizitor 14:58 Kroacia
Vizitor 14:54 Nene Tereza
Vizitor 14:54 Zgjerimi i BE dhe Ballkani Perendimor
Vizitor 14:39 Biologu Shuaip Kraja prezanton dy patentat botėrore tė kurės kundėr kancerit
Vizitor 14:36 Universiteti "Luigj Gurakuqi"
Vizitor 14:34 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 14:31
Vizitor 14:29 Opozita e pare Shqiptare
Vizitor 14:24 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 14:18 Hidrocentralet
Vizitor 14:10 Monopoli - dominant ne ekonomine shqiptare
Vizitor 14:09
Vizitor 14:09 Kombi sot
Vizitor 14:03 Rreziku Islamist
Vizitor 14:02 Ēeshtja IRAK
Vizitor 14:00 Birra, festa, komente, propozim
Vizitor 13:39 Shqiperia sot...
Vizitor 13:38
Vizitor 13:35 Çështje shoqërore
Vizitor 13:32
Vizitor 13:22
Vizitor 13:15 Krimi ne RSH
Vizitor 13:09
Vizitor 12:51
Vizitor 12:50
Vizitor 12:41 Edith Harxhi , GREKET ne sulm!
Vizitor 12:29
Vizitor 12:13 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 12:06
Vizitor 12:06 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 12:00 Monopoli - dominant ne ekonomine shqiptare
Vizitor 11:57
Vizitor 11:49 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 11:48 Kroacia
Vizitor 11:44 Robespieri Katharsist
Vizitor 11:41
Vizitor 10:57
Vizitor 10:57
Vizitor 10:49
Vizitor 10:31 Arvanitet
Vizitor 10:29 Nene Tereza
Vizitor 10:28
Vizitor 10:28 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 10:17 Nesėr me njė akademi pėrkujtimore shėnohet 5-vjetori i vrasjes sė kolonel Ahmet Krasniqit
Vizitor 10:17
Vizitor 10:14 Kujtime pėr priftin martir gjerman
Vizitor 10:13 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 10:09 Ballkanin nuk e rezikon Shqipėria etnike por Bizanti Greko - Sėrb
Vizitor 10:08 Qeveria Berisha 2005
Vizitor 09:44
Vizitor 09:34
Vizitor 09:16
Vizitor 08:59 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 08:59 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 08:48 Nike Flyknit higher with a highly flexible Nike Free midsole
Vizitor 08:44 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 08:40
Vizitor 08:33 Jose Maria Aznar
Vizitor 08:25 Ide: "nano ik" te kthehet ne "specialiste ikni!"
Vizitor 08:25
Vizitor 08:22 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 08:20
Vizitor 08:19
Vizitor 08:18
Vizitor 08:08
Vizitor 08:03
Vizitor 07:43
Vizitor 07:33 CILI ESHTE ING. AVNI HOXHA
Vizitor 07:09
Vizitor 07:05 Krimi i djallit enver ne ushtri
Vizitor 06:47 Shqiperi
Vizitor 06:42
Vizitor 06:41
Vizitor 06:29
Vizitor 06:22
Vizitor 06:21 Statusi i Kosoves
Vizitor 05:55 Tragjedia, sikur skafet te ishin zhdukur vertet
Vizitor 05:53 Tragjedia, sikur skafet te ishin zhdukur vertet
Vizitor 05:42 Kosova sot
Vizitor 05:38
Vizitor 05:36
Vizitor 05:34
Vizitor 05:18 Vjedhja e prones, metoda e "tmerrshme"
Vizitor 05:15 eDjathta Shqiptare
Vizitor 04:52
Vizitor 04:52 Krimi ne RSH
Vizitor 04:41
Vizitor 04:36 Mbi vdekjen e palavdishme tė shqiptarit
Vizitor 04:18
Vizitor 03:51 Rreziku Islamist
Vizitor 03:34
Vizitor 03:24
Vizitor 03:17
Vizitor 03:01
Vizitor 02:38
Vizitor 02:31 Si duan ta shohin shqiptarėt Maqedoninė?
Vizitor 02:28
Vizitor 02:27
Vizitor 02:16
Vizitor 02:13
Vizitor 02:12 Sali Berisha, kryetari i PD
Vizitor 02:12
Vizitor 02:11 Edith Harxhi , GREKET ne sulm!
Vizitor 02:06 Kuvendime të moderatorëve
Vizitor 01:42
Vizitor 01:34
Vizitor 01:34
Vizitor 01:30
Vizitor 01:21
Vizitor 01:19
Vizitor 00:57
Vizitor 00:49 Enver Hoxha dhe dėnimi i kushėririt tė tij, Abedin Hoxha
Vizitor 00:47 Bujar Kaloshi
Vizitor 00:30
Vizitor 00:28
Vizitor 00:09 Alfabeti i Elbasanit
Vizitor 00:02 HARESA HISTORIKE:Debimi dhe gjenocidi serbe ndaj shqiptareve ne sangjakun e Nish
Vizitor 00:00
Vizitor 23:58
Vizitor 23:57
Vizitor 23:50
Vizitor 23:48 Partia Levizja e Legalitetit
Vizitor 23:48 Hekurudha e pare shqiptare
Vizitor 23:48 ARTi
Vizitor 23:33 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 23:19 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 23:19
Vizitor 23:09
Vizitor 22:59
Vizitor 22:55 Monarki apo republike?
Vizitor 22:48
Vizitor 22:43
Vizitor 22:42 nike shoes outlet
Vizitor 22:25 The Air Jordan 5 sneakers were released
Vizitor 22:22
Vizitor 22:16
Vizitor 22:16
Vizitor 22:14
Vizitor 22:11 Nene Tereza
Vizitor 22:05 40 Martirėt Shqiptarė
Vizitor 21:52
Vizitor 21:51 Kolonele policie me biznese qindramije USD
Vizitor 21:39 Nene Tereza
Vizitor 21:31
Vizitor 21:22 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 21:17 Kushtetuta e BE
Vizitor 20:58 Gjyqi special
Vizitor 20:58 Gjyqi special
Vizitor 20:55 Si do te zgjidhim krizen energjitike?
Vizitor 20:55 Si do te zgjidhim krizen energjitike?
Vizitor 20:54 Partite politike
Vizitor 20:47
Vizitor 20:47
Vizitor 20:47 Ramadan Sokoli, mes krijimesh dhe flijimesh
Vizitor 20:43
Vizitor 20:31 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 20:28
Vizitor 20:28 Ēėshtja Ēame
Vizitor 20:24 Organizatat jofitimprurese
Vizitor 20:22
Vizitor 20:17 Si e vranė kriminelėt dhe pse Ilir Selimajn
Vizitor 19:45 Adresat e shoqatave shqiptare ne Gjermani?
Vizitor 19:34
Vizitor 19:29 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 19:23 E Verteta e Etnive ne Shqiperi
Vizitor 19:23 Janullatosi, Kisha Autoqefale, greket
Vizitor 19:22 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 19:18
Vizitor 19:17
Vizitor 19:07
Vizitor 19:02 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 18:57
Vizitor 18:50 ARISTIDH KOLIA
Vizitor 18:50 Organizatat jofitimprurese
Vizitor 18:47 Organizatat jofitimprurese
Vizitor 18:43
Vizitor 18:41 Shpėtim Gjika vė nė lėvizje bandat e '97-ės
Vizitor 18:37
Vizitor 18:35 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 18:34 Kush jane me te pasurit ne RSH?
Vizitor 18:30
Vizitor 18:15 Harta e Vilajeteve
Vizitor 18:15
Vizitor 18:12
Vizitor 18:10 Krimi i djallit enver ne ushtri
Vizitor 18:01 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 17:59
Vizitor 17:55 /diskutime/
Vizitor 17:45 Nene Tereza
Vizitor 17:42 Ēėshtja Ēame
Vizitor 17:40
Vizitor 17:38 Si duan ta shohin shqiptarėt Maqedoninė?
Vizitor 17:15 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 17:00 Nene Tereza
Vizitor 16:57 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 16:48
Vizitor 16:37 Krimi i djallit enver ne ushtri
Vizitor 16:31
Vizitor 16:17
Vizitor 16:09
Vizitor 16:08
Vizitor 16:01
Vizitor 15:56
Vizitor 15:48 Fajdet ne RSH
Vizitor 15:43
Vizitor 15:43 UNMIK
Vizitor 15:39
Vizitor 15:37 Lėvizja pėr Zhvillim Kombėtar
Vizitor 15:18 Rreziku Islamist
Vizitor 15:14 Kur jeta e njeriut varet nga "dominoja"
Vizitor 15:14
Vizitor 15:11
Vizitor 15:11
Vizitor 15:05 Abdi Baleta
Vizitor 14:55 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 14:49
Vizitor 14:47
Vizitor 14:45
Vizitor 14:41 Kodikėt: Thesare tė Kulturės sė Popullit Shqiptar
Vizitor 14:36 Reformimi i OKB-se
Vizitor 14:36 Nene Tereza
Vizitor 14:29
Vizitor 14:20 Kanuni i Lekė Dukagjinit si fjalė e urtė e princit tė fundit tė derės sė Dukagjinėve
Vizitor 14:19 Paradokset e politikes shqiptare
Vizitor 14:15
Vizitor 13:58 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 13:42
Vizitor 13:40 Krimi ne RSH
Vizitor 13:31 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 13:21 Edith Harxhi , GREKET ne sulm!
Vizitor 13:19 KUSH PO RREZIKON SERIOZISHT KOMBIN....!
Vizitor 13:19 Fragmente nga libri"Post-scriptum mbi diktaturen"shkruar nga V.Qesari
Vizitor 13:16 Zhgėnjimi shqiptar
Vizitor 13:16 Kush ėshtė UKSHIN HOTI
Vizitor 13:16
Vizitor 13:07 Ēėshtja Ēame
Vizitor 13:03 Ahmet Zogu
Vizitor 12:49
Vizitor 12:45 Harta e Vilajeteve
Vizitor 12:36 Kush jane me te pasurit ne RSH?
Vizitor 12:29 NACIONALIZMI SHQIPTAR DHE MASAKRAT NDAJ KLERIT KATOLIK
Vizitor 12:28
Vizitor 12:23
Vizitor 12:23
Vizitor 12:23
Vizitor 12:23
Vizitor 12:23 MALLKIMI I POPULLIT TE URTE
Vizitor 12:17 /diskutime/viewthread.php/xmlrpc.php
Vizitor 12:15 /diskutime/viewthread.php/trackback/
Vizitor 12:11
Vizitor 11:51 Opozita e pare Shqiptare
Vizitor 11:41 Shqiperia sot...
Vizitor 11:37 Harta e Vilajeteve
Vizitor 11:34 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 11:33 Cili eshte qendrimi i SHBA?
Vizitor 11:24 Kritike ndaj qeverise Berisha
Vizitor 11:14 Gage
Vizitor 11:11
Vizitor 11:07 Sigurimi dhe e djathta shqiptare
Vizitor 11:06
Vizitor 11:01 Mbi te gjitha Cameria
Vizitor 10:59
Vizitor 10:50 Zgjedhje 2005
Vizitor 10:48
Vizitor 10:39 E verteta permbi Qemal Stafen
Vizitor 10:27
Vizitor 10:06 Sigurimi dhe e djathta shqiptare
Vizitor 09:59
Vizitor 09:53 Gage
Vizitor 09:45 Katastrofė ekologjike
Vizitor 09:28
Vizitor 09:27 Premtimet dhe realizimet e tyre nga qeveria e Berishes
Vizitor 09:24 TE VERTETAT E 1997
Vizitor 09:00
Vizitor 09:00 Thomas Sabo diamond earrings be distinct at some point
Vizitor 08:54 Kush jane me te pasurit ne RSH?
Vizitor 08:54
Vizitor 08:50
Vizitor 08:50 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 08:49
Vizitor 08:25
Vizitor 08:20
Vizitor 08:19 Gjėma e komunizmit nė Shqipėri
Vizitor 08:15 Disa sfida tė qeverisė Berisha
Vizitor 08:13
Vizitor 08:12
Vizitor 08:09
Vizitor 08:07 Ēėshtja e Pronės
Vizitor 08:05
Vizitor 07:48 nike shoes outlet
Vizitor 07:35 /diskutime/forumdisplay.php/trackback/
Vizitor 07:25
Vizitor 07:24
Vizitor 07:08
Vizitor 07:07 Lajme shkencore
Vizitor 07:05
Vizitor 06:57
Vizitor 06:49 Kombi sot
Vizitor 06:45 Konjaku?!
Vizitor 06:40
Vizitor 06:31
Vizitor 06:30 TE VERTETAT QE RIVRASIN SHPRESEN PER NDRYSHIMIN REAL....
Vizitor 06:29
Vizitor 06:18 Statusi i Kosoves
Vizitor 06:11 Harta e Vilajeteve
Vizitor 05:59
Vizitor 05:58 Elita
Vizitor 05:41
Vizitor 05:30 /diskutime/viewthread.php/trackback/
Vizitor 05:11 Kompania 4000
Vizitor 05:10 Vizitor 05:06 Vrasjet ne Kosove
Vizitor 04:56
Vizitor 04:48
Vizitor 04:35
Vizitor 04:33 Fatos Nano
Vizitor 04:27 UNMIK
Vizitor 03:52
Vizitor 03:50
Vizitor 03:38 Persekutimi komunist mbi vajzat e Bajram Currit
Vizitor 03:37 ky vėnd mund te bėhet nqs:
Vizitor 03:35 Cheap Louis Vuitton Shoes For Men hermes handbags outlet
Vizitor 03:28 Korrupsioni nė Kosovė e Shqipėri!
Vizitor 03:16
Vizitor 03:00
Vizitor 02:57
Vizitor 02:55
Vizitor 02:48 Vizitor 02:47
Vizitor 02:46
Vizitor 02:44
Vizitor 02:42 Nesėr me njė akademi pėrkujtimore shėnohet 5-vjetori i vrasjes sė kolonel Ahmet Krasniqit
Vizitor 02:41 UNMIK
Vizitor 02:30
Vizitor 02:29 nike shoes outlet
Vizitor 02:21
Vizitor 01:56
Vizitor 01:51 MERGATA SHQIPTARE NĖ SHBA
Vizitor 01:43
Vizitor 01:32
Vizitor 01:26
Vizitor 01:19
Vizitor 01:07 Ēėshtja Ēame
Vizitor 00:45 Deshmi per Shkallnurin
Vizitor 00:35 Monopoli - dominant ne ekonomine shqiptare
Vizitor 00:29 Ēėshtja Ēame
Vizitor 00:24 Vizitor 00:10 Si duan ta shohin shqiptarėt Maqedoninė?
Vizitor 00:02 Vrasja e Azem Hajdarit me 1998
Vizitor 23:47 Zhgėnjimi shqiptar
Vizitor 23:33 Ēka duhet tė ketė bėrė nji person qė tė quhet TRADHĖTAR
Vizitor 23:06 Organizatat jofitimprurese
Vizitor 22:58 Krimi ne RSH
Vizitor 22:54
Vizitor 22:51
Vizitor 22:47
Vizitor 22:46 Vizitor 22:30 Shqiperia sot...
Vizitor 22:10
Vizitor 22:07 19 Tetor 2003 - Lumtunimi i Nane Terezes
Vizitor 21:59 Nene Tereza
Vizitor 21:52 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 21:43 Organizatat jofitimprurese
Vizitor 21:40 Kushtetuta e BE
Vizitor 21:38 ky vėnd mund te bėhet nqs:
Vizitor 21:36 enver hoxha djalli
Vizitor 21:23
Vizitor 21:06 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 21:06 ARISTIDH KOLIA
Vizitor 21:04
Vizitor 20:58
Vizitor 20:55 Gjyqi special
Vizitor 20:41
Vizitor 20:40 Krimi ne RSH
Vizitor 20:38
Vizitor 20:28
Vizitor 20:26 Ēėshtja Ēame
Vizitor 20:18 Arvanitet
Vizitor 20:17 Lajme shkencore
Vizitor 20:12 ARTi
Vizitor 20:06
Vizitor 20:02
Vizitor 20:02 Si duan ta shohin shqiptarėt Maqedoninė?
Vizitor 19:55
Vizitor 19:46 Kosova Lind
Vizitor 19:42 Sherbimi sekret i PPSH ( jo sigurimi)
Vizitor 19:41 Diagonal hot-knifed sipes (strategically-engineered flex grooves) from the arch
Vizitor 19:37 E Verteta e Etnive ne Shqiperi
Vizitor 19:34 Harta e Vilajeteve
Vizitor 19:34 Si duan ta shohin shqiptarėt Maqedoninė?
Vizitor 19:26 Katastrofė ekologjike
Vizitor 19:24 Sistemi i taksave ne RSH
Vizitor 19:07 MERGATA SHQIPTARE NĖ SHBA
Vizitor 18:58
Vizitor 18:53 Kongresi i Ballit Kombetar
Vizitor 18:52
Vizitor 18:52
Vizitor 18:52
Vizitor 18:52
Vizitor 18:52
Vizitor 18:41
Vizitor 18:28 E djathta, a ekziston?
Vizitor 18:17 Kreditė pėr biznes, ja kushtet qė ofrojnė bankat
Vizitor 18:12 Regjistrimi, rregullat dhe njoftime
Vizitor 18:11 Vizitor 18:10 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 18:09 ky vėnd mund te bėhet nqs:
Vizitor 18:06 Bujqesia
Vizitor 17:57 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 17:50
Vizitor 17:50 UNMIK
Vizitor 17:45 Partia Balli Kombetar
Vizitor 17:39 TE VERTETAT E 1997
Vizitor 17:36 Thoma Turtulli, figure madhore e mireberesise shqiptare.
Vizitor 17:36 Edith Harxhi , GREKET ne sulm!
Vizitor 17:24 Harta e Vilajeteve
Vizitor 17:24 Organizatat jofitimprurese
Vizitor 17:23 Paradokset e politikes shqiptare
Vizitor 17:11 Sali Berisha, kryetari i PD
Vizitor 17:07
Vizitor 16:58 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 16:58
Vizitor 16:47 GJERGJ FISHTA: LIDHJA E PRIZRENIT
Vizitor 16:41 UNMIK
Vizitor 16:38
Vizitor 16:33 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 16:25 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 16:14
Vizitor 16:12
Vizitor 16:11
Vizitor 15:46 Kombi sot
Vizitor 15:39 Katastrofė ekologjike
Vizitor 15:30 Organizatat jofitimprurese
Vizitor 15:30 Harta e Vilajeteve
Vizitor 15:18
Vizitor 15:15 Historia e Ballit Kombėtar
Vizitor 15:03 Si do te zgjidhim krizen energjitike?
Vizitor 15:02
Vizitor 14:59
Vizitor 14:59
Vizitor 14:49 Kolonele policie me biznese qindramije USD
Vizitor 14:41 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 14:15 Privatizimet ne RSH
Vizitor 14:13 Kush pengon pavaresine e Kosoves?
Vizitor 14:06 LETĖR E HAPUR ! (ne mbrojtje te Mero Bazes)
Vizitor 14:04 Vizitor 13:39 Hetuesit
Vizitor 13:37
Vizitor 13:34 Toskėrisht apo Gegnisht
Vizitor 13:27
Vizitor 13:26 Lidhjet e Krimit me Politiken
Vizitor 13:22 Krimi ne RSH
Vizitor 13:19 KRONIKA KULTURORE
Vizitor 13:17 Monopoli - dominant ne ekonomine shqiptare
Vizitor 13:15 KUSH PO RREZIKON SERIOZISHT KOMBIN....!
Vizitor 13:07 19 Tetor 2003 - Lumtunimi i Nane Terezes
Vizitor 12:58 Fajdet ne RSH
Vizitor 12:58 Departamenti i shtetit amerikan per Shqiperine
Vizitor 12:51
Vizitor 12:49
Vizitor 12:30
Vizitor 12:27
Vizitor 12:12
Vizitor 12:11 LIDHJA QYTETARE SHQIPTARO AMERIKANE
Vizitor 12:05
Vizitor 11:53 Lajme shkencore
Vizitor 11:51 Pėrvoja gjermane
Vizitor 11:45
Vizitor 11:43 Ēėshtja e Pronės
Vizitor 11:38
Vizitor 11:38 Rezultate jo zyrtare
Vizitor 11:35 Te dhena ekonomike per Shqiperine
Vizitor 11:31 Levizja politike "Ora" ne Kosove
Vizitor 10:00 Cameria Sot
Vizitor 09:48
Vizitor 09:42 Shqiptaret dhe Republika e Vendikut
Vizitor 09:33
Vizitor 09:30
Vizitor 09:07
Vizitor 08:54 The Albanian, Macedonian & Bulgarian Oil Pipeline Corporation AMBO
Vizitor 08:52
Vizitor 08:46 Korridoret energjitike dhe RSH
Vizitor 08:40 Gjyqi special
Vizitor 08:32 Aty Ku Lindja Nuk Takon Perendimin
Vizitor 08:19 Vizitor 08:13 Si do te zgjidhim krizen energjitike?
Vizitor 08:10 Spekulim apo konvertim i Rugoves!?
Vizitor 08:06 RSH nuk eshte shtet!
Vizitor 07:57
Vizitor 07:46 Katastrofė ekologjike
Vizitor 07:40 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 07:27 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 07:26 Ēėshtja e Pronės
Vizitor 07:23 Reformimi i OKB-se
Vizitor 07:14
Vizitor 07:03 Statusi i Kosoves
Vizitor 06:40 Shqiperi
Vizitor 06:13 Akademi per te Djathten Shqiptare
Vizitor 06:13 Sigurimi dhe e djathta shqiptare
Vizitor 06:09
Vizitor 06:08 Cfarë është eDSH dhe kuvendi i saj?
Vizitor 05:44
Vizitor 05:31
Vizitor 05:30 Mbi vdekjen e palavdishme tė shqiptarit
Vizitor 05:22
Vizitor 05:20
Vizitor 05:15
Vizitor 05:13
Vizitor 05:12
Vizitor 05:08
Vizitor 04:56 Ēeshtja IRAK
Vizitor 04:26 wholesale designer clothing vague figure
Vizitor 04:14 Gjeopolitika
Vizitor 04:11
Vizitor 04:06 Si duan ta shohin shqiptarėt Maqedoninė?
Vizitor 04:03
Vizitor 04:02
Vizitor 03:56 Kush jane me te pasurit ne RSH?
Vizitor 03:55
Vizitor 03:55
Vizitor 03:49
Vizitor 03:47
Vizitor 03:18 Leka Zogu
Vizitor 02:45
Vizitor 02:33
Vizitor 02:03
Vizitor 01:54
Vizitor 01:48
Vizitor 01:48
Vizitor 01:41 Pėrse duhet tė humbte Arbėn Xhaferri?
Vizitor 01:35
Vizitor 01:32 Si duan ta shohin shqiptarėt Maqedoninė?
Vizitor 01:19 ZGJEDHJET PRESIDENCIALE NĖ SHBA
Vizitor 01:14
Vizitor 01:11
Vizitor 00:42
Vizitor 00:37
Vizitor 00:29 Edith Harxhi , GREKET ne sulm!
Vizitor 00:28
Vizitor 00:26
Vizitor 00:21 Krimet e Luftes ne ish-Jugosllavi
Vizitor 00:10
Vizitor 23:56 Reformimi i OKB-se
Vizitor 23:55
Vizitor 23:48 Kongresi i gjuhės shqipe (1972) nė krizė!
Vizitor 23:48 ARTi
Vizitor 23:44 Mjerimi i te djathteve
Vizitor 23:42 Shqiperia sot...
Vizitor 23:40 15 familjet mafioze shqiptare
Vizitor 23:38 rrnoft shqiperia e bashkuare
Vizitor 23:34 Europa Juglindore (gjendja)
Vizitor 23:30 Fragmente nga libri"Post-scriptum mbi diktaturen"shkruar nga V.Qesari
Vizitor 23:24
Vizitor 23:24
Vizitor 23:10 Protesta 7 shkurt
Vizitor 23:00 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 22:39 Birra, festa, komente, propozim
Vizitor 22:32 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 22:22 Persekutimi komunist mbi vajzat e Bajram Currit
Vizitor 22:17 Kanuni i Lekė Dukagjinit si fjalė e urtė e princit tė fundit tė derės sė Dukagjinėve
Vizitor 22:11 ARVANITASIT, dhe prejardhja e grekeve
Vizitor 22:05 Harta e Vilajeteve
Vizitor 22:04 "14 shtatori", dėshtimi katėrvjeēar i drejtėsisė
Vizitor 21:59
Vizitor 21:59
Vizitor 21:58 Historia e Shqipërisë
Vizitor 21:52
Vizitor 21:50 Nesėr me njė akademi pėrkujtimore shėnohet 5-vjetori i vrasjes sė kolonel Ahmet Krasniqit
Vizitor 21:50 Nesėr me njė akademi pėrkujtimore shėnohet 5-vjetori i vrasjes sė kolonel Ahmet Krasniqit
Vizitor 21:50
Vizitor 21:50
Vizitor 21:50
Vizitor 21:50
Vizitor 21:50
Vizitor 21:50
Vizitor 21:50
Vizitor 21:50
Vizitor 21:50
Vizitor 21:48 Lapidarė dhe varre…
Vizitor 21:47 Tragjedia, sikur skafet te ishin zhdukur vertet
Vizitor 21:44
Vizitor 21:41
Vizitor 21:40
Vizitor 21:39 Shoqata e arvanitasve tė Greqisė “Marko Boēari”
Vizitor 21:32 LIDHJA QYTETARE SHQIPTARO AMERIKANE
Vizitor 21:27 ARTi
Vizitor 21:20 Fletė nga ditari i aktorit Naim Frashėri
Vizitor 21:10 Sistemi i taksave ne RSH
Vizitor 20:52
Vizitor 20:49
Vizitor 20:48
Vizitor 20:36
Vizitor 20:33 BESIMI DHE FEJA
Vizitor 20:32 Si duan ta shohin shqiptarėt Maqedoninė?
Vizitor 20:26 Monopoli - dominant ne ekonomine shqiptare
Vizitor 20:24
Vizitor 20:23
Vizitor 20:12 Ēėshtja Ēame
Vizitor 20:10 Kush pengon pavaresine e Kosoves?
Vizitor 20:06 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 19:55 Si do te zgjidhim krizen energjitike?
Vizitor 19:54 Si do te fitojme zgjedhjet e 2005
Vizitor 19:52 E Verteta e Etnive ne Shqiperi
Vizitor 19:45 Si e vranė kriminelėt dhe pse Ilir Selimajn
Vizitor 19:44 Infrastruktura ne RSH
Vizitor 19:38 EKSPANSIONI GREK NĖ SHQIPĖRI
Vizitor 19:32
Vizitor 19:32 Ku je? Ku jam? Ndihmoni njëri-tjetrin
Vizitor 19:29
Vizitor 19:06 Vizitor 19:05 Si e vranė kriminelėt dhe pse Ilir Selimajn
Vizitor 19:05
Vizitor 19:02
Vizitor 19:01 Si u shkatėrruan firmat qė tė majmeshin qeverisėsit
Vizitor 19:01 Pse duhet tė ikin Nano e Berisha ?
Vizitor 18:58
Vizitor 18:53
Vizitor 18:52 ARTi
Vizitor 18:49 Nene Tereza
Vizitor 18:49 Kanuni i Lekė Dukagjinit si fjalė e urtė e princit tė fundit tė derės sė Dukagjinėve
Vizitor 18:48 Infrastruktura ne RSH
Vizitor 18:43
Vizitor 18:37 /diskutime/
Vizitor 18:32 FAN NOLI
Vizitor 18:31
Vizitor 18:28
Vizitor 18:24 E djathta , cfare eshte?
Vizitor 18:21 Edith Harxhi , GREKET ne sulm!
Vizitor 18:07
Vizitor 17:51 Si duan ta shohin shqiptarėt Maqedoninė?
Vizitor 17:46 Hekurudha e pare shqiptare
Vizitor 17:31 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 17:27 Harta e Vilajeteve
Vizitor 17:24 Aleksandri i Madh ( 356-323 p.K.)
Vizitor 17:20 Historia e Shqiperise 1939-1944
Vizitor 17:18 Vërejtje dhe sugjerime
Vizitor 17:18 Cfarë është eDSH dhe kuvendi i saj?
Vizitor 17:15 Harta e Vilajeteve
Vizitor 17:13 Si do te zgjidhim krizen energjitike?
Vizitor 17:02
Vizitor 16:58 Paradokset e politikes shqiptare
Vizitor 16:50 Lidhjet e Krimit me Politiken
Vizitor 16:49 Shqiperia sot...
Vizitor 16:49
Vizitor 16:47
Vizitor 16:47
Vizitor 16:45
Vizitor 16:40 ME AKTOREN YLLKA GASHI
Vizitor 16:40 /diskutime/viewthread.php/x.php
Vizitor 16:37 Katastrofė ekologjike
Vizitor 16:15 E Verteta e Etnive ne Shqiperi
Vizitor 16:11
Vizitor 16:07 Sistemi i taksave ne RSH
Vizitor 16:07 Kandidatet ne Shkoder
Vizitor 16:01 Enver Hoxha vrasesi i Gjinishit
Vizitor 15:53 SIDA!
Vizitor 15:30
Vizitor 15:12 Selita e Mirditės
Vizitor 15:10 Monopoli - dominant ne ekonomine shqiptare
Vizitor 15:00 Zgjerimi i BE dhe Ballkani Perendimor
Vizitor 14:53
Vizitor 14:49 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 14:24
Vizitor 14:13
Vizitor 13:59 Katastrofė ekologjike
Vizitor 13:52
Vizitor 13:46
Vizitor 13:37
Vizitor 13:34
Vizitor 13:25 Serbet nuk flene
Vizitor 13:25 KUSH PO RREZIKON SERIOZISHT KOMBIN....!
Vizitor 13:20 ESSE PER DIKTATUREN KOMUNISTE
Vizitor 13:11 Harta e Vilajeteve
Vizitor 13:02 Kroacia
Vizitor 12:59 eDjathta Shqiptare
Vizitor 12:58 Plage te Vjetra (Prej Fitimtaresh Humbes)
Vizitor 12:44
Vizitor 12:40
Vizitor 12:32
Vizitor 12:25
Vizitor 12:22
Vizitor 12:08 Si duan ta shohin shqiptarėt Maqedoninė?
Vizitor 12:05
Vizitor 11:55 90 vjetori i masakrave serbo-malazeze nė Dukagjin
Vizitor 11:40
Vizitor 11:39 Nene Tereza
Vizitor 11:31 Birra, festa, komente, propozim
Vizitor 11:29 Kush jane me te pasurit ne RSH?
Vizitor 11:16 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 11:13
Vizitor 11:13 19 Tetor 2003 - Lumtunimi i Nane Terezes
Vizitor 11:11 Kroacia
Vizitor 11:11 Greket keta ndryresira!
Vizitor 11:10
Vizitor 11:10 ARTi
Vizitor 10:50
Vizitor 10:47
Vizitor 10:44 Shqiperia sot...
Vizitor 10:38
Vizitor 10:37 Vrasja e Azem Hajdarit me 1998
Vizitor 10:35
Vizitor 10:06
Vizitor 09:53 KRONIKA KULTURORE
Vizitor 09:46 ESSE PER DIKTATUREN KOMUNISTE
Vizitor 09:41
Vizitor 09:28 Nuredin Pustina, komandanti i Mujo Ulqinakut
Vizitor 09:22 Gjėma e komunizmit nė Shqipėri
Vizitor 09:01 Nesėr me njė akademi pėrkujtimore shėnohet 5-vjetori i vrasjes sė kolonel Ahmet Krasniqit
Vizitor 08:40
Vizitor 08:30 MERGATA SHQIPTARE NĖ SHBA
Vizitor 08:07 Masakra e 26 shkurtit 1951
Vizitor 07:51 Gjergj Fishta
Vizitor 07:25 Rreziku Islamist
Vizitor 07:19
Vizitor 07:13
Vizitor 07:12 Ndihma e Huaj (Aspekte e Prospekte)
Vizitor 07:12
Vizitor 06:54
Vizitor 06:53 Ardhmėria e Kosovės
Vizitor 06:43
Vizitor 06:18 Statusi i Kosoves
Vizitor 06:18
Vizitor 06:16
Vizitor 06:07
Vizitor 06:05 E djathta, a ekziston?
Vizitor 06:02 Rezultate jo zyrtare
Vizitor 05:54
Vizitor 05:43 "Vizioni pėr Evropėn duhet tė rezultojė njė histori e suksesit"
Vizitor 05:37 Organizatat jofitimprurese
Vizitor 05:20
Vizitor 04:57 Ku je? Ku jam? Ndihmoni njëri-tjetrin
Vizitor 04:52 "14 shtatori", dėshtimi katėrvjeēar i drejtėsisė
Vizitor 04:38 Harta e Vilajeteve
Vizitor 04:29
Vizitor 04:22
Vizitor 04:20 Kombi sot
Vizitor 04:15
Vizitor 04:12
Vizitor 04:01 Katastrofė ekologjike
Vizitor 03:46 " SALIH ĒEKAJ SHKĖMB I TOKĖS DHE SHKĖMB I SHPIRTIT SHQIPTAR"
Vizitor 03:45
Vizitor 03:31 E verteta permbi Qemal Stafen
Vizitor 03:15 Lufta ndaj Korupsionit
Vizitor 03:14 Zgjerimi i BE dhe Ballkani Perendimor
Vizitor 03:13 Shqiperia sot...
Vizitor 03:13 Shqiperia sot...
Vizitor 02:59 Nene Tereza
Vizitor 02:37
Vizitor 02:13 Nryshimet ne kushtetute
Vizitor 02:10
Vizitor 02:10 Aty Ku Lindja Nuk Takon Perendimin
Vizitor 02:09
Vizitor 02:06 Vizitor 02:06 Vizitor 02:00 Regjistrimi, rregullat dhe njoftime
Vizitor 01:54
Vizitor 01:49
Vizitor 01:44 Harta e Vilajeteve
Vizitor 01:44 Grupet Ushtarake Shqiptare
Vizitor 01:29
Vizitor 01:23
Vizitor 01:12
Vizitor 00:53 Protesta 7 shkurt
Vizitor 00:50
Vizitor 00:47
Vizitor 00:34
Vizitor 00:28 Europa Juglindore (gjendja)
Vizitor 00:12 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 00:09 ARTi
Vizitor 00:08 Shembulli perfekt
Vizitor 00:04 Vrasja, hetohet pafundesisht!
Vizitor 23:49 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 23:41
Vizitor 23:29
Vizitor 23:19 Konjaku?!
Vizitor 23:14
Vizitor 22:54 Si duan ta shohin shqiptarėt Maqedoninė?
Vizitor 22:34 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 22:12
Vizitor 21:42 Shqiperia sot...
Vizitor 21:38 Grupet Ushtarake Shqiptare
Vizitor 21:34 Shqiperia sot...
Vizitor 21:21
Vizitor 21:00 ARTi
Vizitor 20:57 Edith Harxhi , GREKET ne sulm!
Vizitor 20:50 Shoferi i Enver Hoxhės rrėfen aventurat nė timon
Vizitor 20:48
Vizitor 20:43
Vizitor 20:33
Vizitor 20:32 Masakra e 26 shkurtit 1951
Vizitor 20:14 Ēėshtja Ēame
Vizitor 20:14 Thoma Turtulli, figure madhore e mireberesise shqiptare.
Vizitor 20:04 Statusi i Kosoves
Vizitor 19:53 Ahtisaari
Vizitor 19:51
Vizitor 19:44 E Verteta e Etnive ne Shqiperi
Vizitor 19:43 Janullatosi, Kisha Autoqefale, greket
Vizitor 19:35
Vizitor 19:28 15 familjet mafioze shqiptare
Vizitor 19:18 ARTi
Vizitor 19:14
Vizitor 19:11
Vizitor 19:11 Familja Qypi e Kurbinit
Vizitor 19:10 E djathta , cfare eshte?
Vizitor 18:59 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 18:54 A duhet rishikuar historia jonė?
Vizitor 18:46 wholesale designer clothing vague figure
Vizitor 18:39
Vizitor 18:36 125 VJETORI I LIDHJES /MBARĖKOMBĖTARE/ SHQIPTARE TĖ PRIZRENIT
Vizitor 18:24
Vizitor 18:23
Vizitor 18:22 Ēėshtja e Pronės
Vizitor 18:14
Vizitor 17:57 Departamenti i shtetit amerikan per Shqiperine
Vizitor 17:54
Vizitor 17:54 Departamenti i shtetit amerikan per Shqiperine
Vizitor 17:49
Vizitor 17:48 Khmer Rouge Genocide Tribunal
Vizitor 17:46 Departamenti i shtetit amerikan per Shqiperine
Vizitor 17:41 29 NENTORI,NOSTALGJI APO REALITET HISTORIK.....?
Vizitor 17:36
Vizitor 17:26 Departamenti i shtetit amerikan per Shqiperine
Vizitor 17:21 Sigurimi i Shtetit
Vizitor 17:18
Vizitor 17:12 Nene Tereza
Vizitor 17:06
Vizitor 16:47 Nene Tereza
Vizitor 16:43 Fatos Nano
Vizitor 16:39 Krimi i djallit enver ne ushtri
Vizitor 16:37
Vizitor 16:35
Vizitor 16:34
Vizitor 16:28
Vizitor 16:11
Vizitor 15:58
Vizitor 15:49 Vetgjygjesia
Vizitor 15:27 Kosova ma n'fund u nda prej Serbie
Vizitor 15:16
Vizitor 15:12
Vizitor 15:11
Vizitor 15:09 Departamenti i shtetit amerikan per Shqiperine
Vizitor 15:06
Vizitor 15:05
Vizitor 14:55
Vizitor 14:51 Si do te fitojme zgjedhjet e 2005
Vizitor 14:51
Vizitor 14:50
Vizitor 14:40
Vizitor 14:32 Zgjedhjet lokale 2003
Vizitor 14:29
Vizitor 14:28
Vizitor 14:26 Si do te zgjidhim krizen energjitike?
Vizitor 14:22
Vizitor 14:15
Vizitor 14:01 Si duan ta shohin shqiptarėt Maqedoninė?
Vizitor 13:55
Vizitor 13:54
Vizitor 13:51
Vizitor 13:43
Vizitor 13:43 Historia e Shqipërisë
Vizitor 13:26
Vizitor 13:23 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 13:22 Krimi ne RSH
Vizitor 13:16 KUSH PO RREZIKON SERIOZISHT KOMBIN....!
Vizitor 13:08
Vizitor 13:03 Pasojat e komunizmit
Vizitor 13:02 Kombi e Shteti
Vizitor 12:52 Organizatat jofitimprurese
Vizitor 12:44
Vizitor 12:43
Vizitor 12:43
Vizitor 12:43
Vizitor 12:43
Vizitor 12:43
Vizitor 12:43
Vizitor 12:43
Vizitor 12:43
Vizitor 12:43
Vizitor 12:25
Vizitor 12:19 Pronaret e RSH
Vizitor 12:16
Vizitor 11:58
Vizitor 11:50 Gjuha Shqipe
Vizitor 11:43 RSH nuk eshte shtet!
Vizitor 11:38 Si i eliminoi Enveri tė gjithė themeluesit e Partisė Komuniste
Vizitor 11:32 Shqiperi
Vizitor 11:06
Vizitor 10:57 Ēėshtja Ēame
Vizitor 10:54 ARTi
Vizitor 10:51 Si do te zgjidhim krizen energjitike?
Vizitor 10:35
Vizitor 10:34
Vizitor 10:33 Historia e Shqiperise 1939-1944
Vizitor 10:32 ISH-KOMUNISTĖT NĖ SHĖN PJETĖR
Vizitor 10:24 Nike Flyknit higher with a highly flexible Nike Free midsole
Vizitor 10:23
Vizitor 10:22
Vizitor 10:12
Vizitor 09:57
Vizitor 09:48
Vizitor 09:45
Vizitor 09:37
Vizitor 09:31 Lajme shkencore
Vizitor 09:18
Vizitor 09:09 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 08:59 Kombi sot
Vizitor 08:54 Ndarja e Kosoves
Vizitor 08:53
Vizitor 08:40
Vizitor 07:52
Vizitor 07:48 MERGATA SHQIPTARE NĖ SHBA
Vizitor 07:45
Vizitor 07:24
Vizitor 07:20
Vizitor 07:20
Vizitor 07:19
Vizitor 07:19 Kur jeta e njeriut varet nga "dominoja"
Vizitor 07:13 Arvanitet
Vizitor 07:10
Vizitor 07:10
Vizitor 07:00
Vizitor 06:58
Vizitor 06:53
Vizitor 06:45 Harta e Vilajeteve
Vizitor 06:44
Vizitor 06:42 Katastrofė ekologjike
Vizitor 06:41 eDjathta Shqiptare
Vizitor 06:39
Vizitor 06:37
Vizitor 06:20 Statusi i Kosoves
Vizitor 06:16 Diaspora Shqiptare
Vizitor 06:14
Vizitor 06:10 Kuvendime të moderatorëve
Vizitor 06:08
Vizitor 05:58 She in addition began seeing postings on Facebook and Twitter.
Vizitor 05:47 Shqipėria dhe Europa
Vizitor 05:40 Minierat!?
Vizitor 05:19 The message is perhaps as necessary inside the Treasure Valley
Vizitor 04:58
Vizitor 04:56 Lajme shkencore
Vizitor 04:51
Vizitor 04:40
Vizitor 04:18 /diskutime/viewthread.php/trackback/
Vizitor 04:07 Nderroi jete Nana Mbretereshe
Vizitor 03:52
Vizitor 03:32
Vizitor 03:18 Lidhja Demokratike e Kosovės (LDK)
Vizitor 03:17 Ekonomia e Kosoves.
Vizitor 03:14 ARTi
Vizitor 03:10 Rezultate jo zyrtare
Vizitor 03:04 E djathta , cfare eshte?
Vizitor 02:48 19 Tetor 2003 - Lumtunimi i Nane Terezes
Vizitor 02:45
Vizitor 02:25
Vizitor 02:16 Probleme te pergjithshme universitare ne RSH
Vizitor 02:04
Vizitor 01:45 19 Tetor 2003 - Lumtunimi i Nane Terezes
Vizitor 01:39 The Albanian, Macedonian & Bulgarian Oil Pipeline Corporation AMBO
Vizitor 01:32
Vizitor 01:31
Vizitor 01:31
Vizitor 01:27 Krimi i djallit enver ne ushtri
Vizitor 01:18
Vizitor 01:16 ky vėnd mund te bėhet nqs:
Vizitor 01:12
Vizitor 01:01
Vizitor 00:55 Statusi i Kosoves
Vizitor 00:48 BASHKIMI I TE DJATHTES
Vizitor 00:29 Krimi i djallit enver ne ushtri
Vizitor 00:17
Vizitor 00:05
Vizitor 23:53 S.O.S. Ikonografia
Vizitor 23:46 Europa Juglindore (gjendja)
Vizitor 23:45
Vizitor 23:36 Nuredin Pustina, komandanti i Mujo Ulqinakut
Vizitor 23:19
Vizitor 23:19 Harta e Vilajeteve
Vizitor 23:04 ky vėnd mund te bėhet nqs:
Vizitor 23:02 /diskutime/
Vizitor 22:59 ky vėnd mund te bėhet nqs:
Vizitor 22:56 ky vėnd mund te bėhet nqs:
Vizitor 22:49 Serbet kete maxhype rrugash
Vizitor 22:49 ky vėnd mund te bėhet nqs:
Vizitor 22:48
Vizitor 22:41 KUR NIS TE VENITET NERVI
Vizitor 22:40 19 Tetor 2003 - Lumtunimi i Nane Terezes
Vizitor 22:32 Politikanet dhe ideologet e te djathtes
Vizitor 22:30 Cili eshte qendrimi i SHBA?
Vizitor 22:22
Vizitor 22:20 E djathta shqiptare dhe kriminaliteti
Vizitor 22:18 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 22:11 ky vėnd mund te bėhet nqs:
Vizitor 22:10 Edith Harxhi , GREKET ne sulm!
Vizitor 22:09
Vizitor 22:05 Kush jane me te pasurit ne RSH?
Vizitor 21:43
Vizitor 21:35
Vizitor 21:27 Kushtetuta e BE
Vizitor 21:25
Vizitor 21:22
Vizitor 21:19 MERGATA SHQIPTARE NĖ SHBA
Vizitor 21:15 Shqiperia sot...
Vizitor 21:15 Reflektim pėr dhunėn nė Shqipėri
Vizitor 21:11
Vizitor 21:07 Gjeopolitika
Vizitor 20:52
Vizitor 20:45 Departamenti i shtetit amerikan per Shqiperine
Vizitor 20:42 GJERGJ FISHTA: LIDHJA E PRIZRENIT
Vizitor 20:40 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 20:36 MERGATA SHQIPTARE NĖ SHBA
Vizitor 20:34 Albanian Chronology
Vizitor 20:30 ARTi
Vizitor 20:27 komunat shqiptare ne maqedoni
Vizitor 20:23 Ndihma e Huaj (Aspekte e Prospekte)
Vizitor 20:18 /diskutime/
Vizitor 20:18 /diskutime/
Vizitor 20:17 Departamenti i shtetit amerikan per Shqiperine
Vizitor 20:16 Ēėshtja Ēame
Vizitor 20:15 Vrasjet ne Kosove
Vizitor 20:13
Vizitor 20:00
Vizitor 20:00 Thomas Sabo diamond earrings be distinct at some point
Vizitor 19:58 ARTi
Vizitor 19:52 ARTi
Vizitor 19:50
Vizitor 19:37
Vizitor 19:35
Vizitor 19:35 Lazer Shantoja - nga Persekutimi i Kishes Katolike Shqiptare
Vizitor 19:31 Departamenti i shtetit amerikan per Shqiperine
Vizitor 19:25 Janullatosi, Kisha Autoqefale, greket
Vizitor 19:25 E Verteta e Etnive ne Shqiperi
Vizitor 19:23
Vizitor 19:22 Greket na vrane perseri
Vizitor 19:18
Vizitor 19:15
Vizitor 19:09
Vizitor 19:04 Lajme shkencore
Vizitor 19:03
Vizitor 18:47 ARTi
Vizitor 18:44 Rexhep Demiri,nje jete per te verteten
Vizitor 18:36
Vizitor 18:34
Vizitor 18:30
Vizitor 18:04 Janullatosi, Kisha Autoqefale, greket
Vizitor 18:04 Vizitor 18:04 Vizitor 18:04 Vizitor 18:04 Vizitor 18:03 Vizitor 18:03 Vizitor 18:03 Vizitor 18:03 Vizitor 18:03 Vizitor 18:03 Vizitor 18:03 Vizitor 18:03 Vizitor 18:03 Vizitor 18:03 Vizitor 18:03 Vizitor 18:03 Vizitor 18:03 Vizitor 18:03 Vizitor 18:03 Vizitor 18:03 Vizitor 18:03 Vizitor 18:03 Vizitor 18:03 Vizitor 18:03 Vizitor 18:03 Vizitor 18:03 Vizitor 18:03 Vizitor 18:03 Vizitor 18:03 Vizitor 18:03 Vizitor 18:02 Vizitor 18:02 Vizitor 18:02 Vizitor 18:02 Vizitor 18:02 Vizitor 18:02 Vizitor 18:02 Vizitor 18:02 Vizitor 18:02 Vizitor 18:02 Vizitor 18:02 Vizitor 18:02 Vizitor 18:02 Vizitor 18:02 Vizitor 18:02 Vizitor 18:02 Vizitor 18:02 Vizitor 18:02 Vizitor 18:02 Vizitor 18:02 Vizitor 18:01 Vizitor 18:01 Vizitor 18:01 Vizitor 18:01 Vizitor 18:01 Vizitor 18:01 Vizitor 18:01 Vizitor 18:01 Vizitor 18:01 Vizitor 18:01 Vizitor 18:01 Vizitor 18:01 Vizitor 18:01 Vizitor 18:01 Vizitor 18:00 Vizitor 18:00
Vizitor 18:00 Vizitor 18:00 Vizitor 18:00 Vizitor 18:00 Vizitor 18:00 Vizitor 18:00 Vizitor 18:00 Vizitor 18:00 Organizatat jofitimprurese
Vizitor 18:00 Vizitor 17:59
Vizitor 17:59 Vizitor 17:59 Vizitor 17:59
Vizitor 17:59 Vizitor 17:59 Vizitor 17:59 Vizitor 17:59 Vizitor 17:59 Vizitor 17:59 Vizitor 17:59 Vizitor 17:59 Vizitor 17:59 Vizitor 17:58 Vizitor 17:58 Vizitor 17:58 Vizitor 17:58 Vizitor 17:58 Vizitor 17:58 Vizitor 17:58 Vizitor 17:58 Vizitor 17:58 Vizitor 17:58 Vizitor 17:57 Vizitor 17:57 Vizitor 17:57 Vizitor 17:57 Vizitor 17:56 Vizitor 17:56 Shqiperia sot...
Vizitor 17:56 Vizitor 17:56 Vizitor 17:55 Vizitor 17:55 Vizitor 17:54 Vizitor 17:54 Vizitor 17:54 ARTi
Vizitor 17:54 Vizitor 17:49 Vizitor 17:42 Greket na vrane perseri
Vizitor 17:35
Vizitor 17:34 Si e vranė kriminelėt dhe pse Ilir Selimajn
Vizitor 17:32 Varferia dhe mjerimi
Vizitor 17:30
Vizitor 17:26 Gjyqi special
Vizitor 17:22 Ēėshtja e Pronės
Vizitor 17:18 Deshmite e njerezve te thjeshte
Vizitor 17:16 Kombi sot
Vizitor 16:57
Vizitor 16:56 Arsimi privat
Vizitor 16:54
Vizitor 16:52 Gjėma e komunizmit nė Shqipėri
Vizitor 16:49
Vizitor 16:47 Fajdet ne RSH
Vizitor 16:44 Vjedhja e prones, metoda e "tmerrshme"
Vizitor 16:41
Vizitor 16:36 Departamenti i shtetit amerikan per Shqiperine
Vizitor 16:28 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 16:28 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 15:59 E djathta shqiptare dhe kriminaliteti
Vizitor 15:51
Vizitor 15:31
Vizitor 15:30 Drejtuar:
Vizitor 15:25
Vizitor 15:04 Universiteti i Tetovės
Vizitor 14:49
Vizitor 14:33 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 14:25
Vizitor 14:23 Si duan ta shohin shqiptarėt Maqedoninė?
Vizitor 14:20 Vizitor 14:18 /diskutime/
Vizitor 14:18 /diskutime/
Vizitor 14:17 /diskutime/
Vizitor 13:55
Vizitor 13:40
Vizitor 13:35
Vizitor 13:29 /diskutime/
Vizitor 13:29 /diskutime/
Vizitor 13:28 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 13:24 /diskutime/
Vizitor 13:24 Diaspora Shqiptare
Vizitor 13:21 KUSH PO RREZIKON SERIOZISHT KOMBIN....!
Vizitor 13:18
Vizitor 13:17
Vizitor 13:14 Nene Tereza
Vizitor 13:05 Vizitor 13:04 Vizitor 13:04 E djathta shqiptare dhe kriminaliteti
Vizitor 13:03
Vizitor 13:03
Vizitor 12:49 Arta Dade bllokon shkollėn e Filmit dhe Multimedias Marubi
Vizitor 12:48
Vizitor 12:46
Vizitor 12:45 Kush jane me te pasurit ne RSH?
Vizitor 12:43 Mafia shqiptare
Vizitor 12:39 Sigurimi dhe e djathta shqiptare
Vizitor 12:35 Katastrofė ekologjike
Vizitor 12:34 Historia e Shqipërisë
Vizitor 12:33 Alfabeti i Elbasanit
Vizitor 12:33 Regjistrimi, rregullat dhe njoftime
Vizitor 12:29
Vizitor 12:24 Vizitor 12:24 Vizitor 12:24 Vizitor 12:24 Vizitor 12:24 Vizitor 12:24 Vizitor 12:24 Vizitor 12:24 Vizitor 12:24 Vizitor 12:23 Vizitor 12:23 Vizitor 12:23 Vizitor 12:23 Vizitor 12:23 Vizitor 12:23 Vizitor 12:23 Vizitor 12:23 Vizitor 12:23 Vizitor 12:23 Vizitor 12:23 Vizitor 12:23 Vizitor 12:22 Vizitor 12:22 Vizitor 12:22 Vizitor 12:22 Vizitor 12:22 Vizitor 12:22 Vizitor 12:22 Vizitor 12:22 Vizitor 12:22 Vizitor 12:22 Vizitor 12:22 Vizitor 12:22 Vizitor 12:21 Vizitor 12:21 Vizitor 12:20 Vizitor 12:20 Vizitor 12:20 Vizitor 12:20 Vizitor 12:20 Vizitor 12:20
Vizitor 12:20 Vizitor 12:20 Vizitor 12:20 Vizitor 12:20 Vizitor 12:20 Vizitor 12:20 Vizitor 12:19 Vizitor 12:19 Vizitor 12:19 Vizitor 12:19 Vizitor 12:19 Vizitor 12:19 Vizitor 12:19 Vizitor 12:19 Vizitor 12:19 Vizitor 12:19 Vizitor 12:19 Vizitor 12:19 Vizitor 12:19 Vizitor 12:18 Vizitor 12:18 Vizitor 12:18 Vizitor 12:18 Vizitor 12:18 Vizitor 12:18 Vizitor 12:18 Vizitor 12:17
Vizitor 12:17
Vizitor 12:17
Vizitor 12:17
Vizitor 12:17
Vizitor 12:16
Vizitor 12:15
Vizitor 12:15
Vizitor 12:15
Vizitor 12:14
Vizitor 12:14
Vizitor 12:14
Vizitor 12:14
Vizitor 12:14
Vizitor 12:14
Vizitor 12:14
Vizitor 12:14
Vizitor 12:13
Vizitor 12:13
Vizitor 12:13
Vizitor 12:13
Vizitor 12:13
Vizitor 12:12
Vizitor 12:12
Vizitor 12:12
Vizitor 12:11
Vizitor 12:10
Vizitor 12:10
Vizitor 12:07 Vizitor 12:07 Arvanitet
Vizitor 12:06 Vizitor 12:05 Vizitor 12:05 Vizitor 12:04 Vizitor 12:03 Vizitor 12:02 Vizitor 12:00 Jemi njė komb apo nuk jemi?
Vizitor 11:58 Vizitor 11:58 Vizitor 11:58 19 Tetor 2003 - Lumtunimi i Nane Terezes
Vizitor 11:55
Vizitor 11:54
Vizitor 11:49 Vizitor 11:49 Historia e Shqiperise 1939-1944
Vizitor 11:49 Vizitor 11:48 Vizitor 11:48 Historia e Shqiperise 1939-1944
Vizitor 11:48 Historia e Shqiperise 1939-1944
Vizitor 11:42 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 11:37 Leka Zogu
Vizitor 11:33 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 11:25 Vizitor 11:24 Ralph Lauren Shoes Apollo, as with Zeus his father, had many
Vizitor 11:05
Vizitor 11:02 Europa Juglindore (gjendja)
Vizitor 10:46 ESSE PER DIKTATUREN KOMUNISTE
Vizitor 10:41
Vizitor 10:22 Vizitor 10:13 Departamenti i shtetit amerikan per Shqiperine
Vizitor 09:58 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 09:57 Europa Juglindore (gjendja)
Vizitor 09:48 Alfabeti i Elbasanit
Vizitor 09:39 Përballja e krimeve komuniste në Atdhe
Vizitor 09:24 VDEKJA E VERTETE E ENVER HOXHES 20 shkurt!
Vizitor 09:17
Vizitor 08:52 Kombi sot
Vizitor 08:44 Europa Juglindore (gjendja)
Vizitor 08:35 UNMIK
Vizitor 08:18 Kadare
Vizitor 08:03 Kombi sot
Vizitor 08:01 Kombi sot
Vizitor 07:53 Kroacia
Vizitor 07:52 Kroacia
Vizitor 07:50 Kroacia
Vizitor 07:50 Sigurimi dhe e djathta shqiptare
Vizitor 07:44 Albanian Chronology
Vizitor 07:42 Vrasja ne Kishe!
Vizitor 07:38 Cheap Louis Vuitton Wallets ralph lauren polo the
Vizitor 07:34 Sa per t'i Ditur ...
Vizitor 07:24 Reformimi i OKB-se
Vizitor 07:17 Departamenti i shtetit amerikan per Shqiperine
Vizitor 07:14 Warnung vom Balkan
Vizitor 07:00 Krimi ne RSH
Vizitor 06:59 Politikanet dhe ideologet e te djathtes
Vizitor 06:55
Vizitor 06:51 Kroacia
Vizitor 06:37 Mafia shqiptare
Vizitor 06:17
Vizitor 06:15
Vizitor 06:15
Vizitor 06:02 LIDHJA QYTETARE SHQIPTARO AMERIKANE
Vizitor 05:57
Vizitor 05:28
Vizitor 05:20 RSH nuk eshte shtet!
Vizitor 05:18 RSH nuk eshte shtet!
Vizitor 05:17 Arvanitet
Vizitor 05:14 Arvanitet
Vizitor 05:07
Vizitor 05:02 Politikanet dhe ideologet e te djathtes
Vizitor 04:47 Korrupsioni nė Kosovė e Shqipėri!
Vizitor 04:25 Vizitor 04:22 Vizitor 03:23 Realitet Shqiptar
Vizitor 03:19 Partia Balli Kombetar Demokrat
Vizitor 03:14 Operatori i katėrt celular
Vizitor 02:57 Fatos Nano
Vizitor 02:50 Korca
Vizitor 02:48
Vizitor 02:46 KRONIKA KULTURORE
Vizitor 02:39 Rezultate jo zyrtare
Vizitor 02:38 The Air Jordan 5 sneakers were released
Vizitor 02:38 Gjuha Shqipe
Vizitor 02:36 Departamenti i shtetit amerikan per Shqiperine
Vizitor 02:33
Vizitor 02:33
Vizitor 02:15 CILI ESHTE ING. AVNI HOXHA
Vizitor 02:09 Si mund te ulet ndikimi Grek ne RSH
Vizitor 02:04
Vizitor 02:02
Vizitor 01:56 Vizitor 01:55
Vizitor 01:51 Kolonele policie me biznese qindramije USD
Vizitor 01:39 Regjistrimi, rregullat dhe njoftime
Vizitor 01:38
Vizitor 01:35 Edith Harxhi , GREKET ne sulm!
Vizitor 01:33 Grupet Ushtarake Shqiptare
Vizitor 01:28
Vizitor 01:19 Festat e nentorit
Vizitor 01:15 Greva e urise
Vizitor 01:07
Vizitor 01:00 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 00:56 Batalioni iBallit Kombetar ne zonene devollit per te cilin deri me sot nuk eshte shkruar ende
Vizitor 00:55 Besnik Mustafaj
Vizitor 00:55 "Ja si ia prenė kokėn babait tim, kapiten Gjelosh Lulit"
Vizitor 00:54 Skėnderbeu jeta dhe vepra nga Kristaq Frashėri
Vizitor 00:50 Tragjedia, sikur skafet te ishin zhdukur vertet
Vizitor 00:47
Vizitor 00:38 Ēėshtja e Pronės
Vizitor 00:36 "Vizioni pėr Evropėn
Vizitor 00:12 Universiteti i Tetovės
Vizitor 00:10 /diskutime/
Vizitor 00:06 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 00:02
Vizitor 00:02
Vizitor 23:42 Europa Juglindore (gjendja)
Vizitor 23:36 Lėvizja pėr Zhvillim Kombėtar
Vizitor 23:31
Vizitor 23:30
Vizitor 23:29 Gjuha Shqipe
Vizitor 23:25 ARISTIDH KOLIA
Vizitor 23:25 Bashkimi Europian
Vizitor 23:15 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 23:06 Arsimi dhe Shkenca
Vizitor 22:44 ky vėnd mund te bėhet nqs:
Vizitor 22:34
Vizitor 22:24 E Djathta
Vizitor 22:24 Aktualitete Ndërkombëtare
Vizitor 22:12 Ekonomia
Vizitor 22:00
Vizitor 21:54 Çështje shoqërore
Vizitor 21:51
Vizitor 21:45 Kosova Lindore (ose Serbia e Jugut)
Vizitor 21:40 Harta e Vilajeteve
Vizitor 21:40
Vizitor 21:38 Si duan ta shohin shqiptarėt Maqedoninė?
Vizitor 21:33 Marredheniet nderfetare nder shqiptare
Vizitor 21:32 Marredheniet nderfetare nder shqiptare
Vizitor 21:32 Marredheniet nderfetare nder shqiptare
Vizitor 21:26
Vizitor 21:22 Europa Juglindore
Vizitor 21:16 Kushtetuta e BE
Vizitor 21:13 Veprimtari dhe Projekte
Vizitor 21:02 Departamenti i shtetit amerikan per Shqiperine
Vizitor 20:59 Jugosllavia zėvėndėsohet me njė shtet tė ri: Serbia dhe Mali i Zi
Vizitor 20:58 KRONIKA KULTURORE
Vizitor 20:57 Departamenti i shtetit amerikan per Shqiperine
Vizitor 20:56 Si vjen Bashkimi ynë?
Vizitor 20:54 wholesale designer clothing vague figure
Vizitor 20:43 Kuvendime të moderatorëve
Vizitor 20:33 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 20:30 ARTi
Vizitor 20:30 Rreziku Islamist
Vizitor 20:29 Tregtia e bananeve
Vizitor 20:26 Agina, Enisi, Skena e Paraskena
Vizitor 20:15 /diskutime/viewthread.php/trackback/
Vizitor 20:10 Rreziku Islamist
Vizitor 19:52
Vizitor 19:46 ARTi
Vizitor 19:41 Janullatosi, Kisha Autoqefale, greket
Vizitor 19:27
Vizitor 19:23
Vizitor 19:14 PD
Vizitor 19:11 POLITIKA E JASHTEME E SHQIPERISE NE VITET 92-97, MARRE NGA LIBRI "SHQIPERIA NE TRAZICION" I ELEZ B
Vizitor 19:00
Vizitor 18:56 Vjedhja e prones, metoda e "tmerrshme"
Vizitor 18:09 PD pranon fitoren e PS-sė nė Bulqizė
Vizitor 17:53
Vizitor 17:52 Regjistrimi, rregullat dhe njoftime
Vizitor 17:52 GRUAJA QE NUK KONTROLLOHET
Vizitor 17:48
Vizitor 17:40 Sigurimet shoqerore
Vizitor 17:40
Vizitor 17:36 Harta e Vilajeteve
Vizitor 17:35 Vërejtje dhe sugjerime
Vizitor 17:31 Nene Tereza
Vizitor 16:59 Kodikėt: Thesare tė Kulturės sė Popullit Shqiptar
Vizitor 16:57
Vizitor 16:48 Vetgjygjesia
Vizitor 16:37 Kroacia
Vizitor 16:29
Vizitor 16:28 Historia e Shqipërisë
Vizitor 16:27 Gjyqi special
Vizitor 16:25 Zgjerimi i BE dhe Ballkani Perendimor
Vizitor 16:17 Diaspora sot
Vizitor 16:10 ARTi
Vizitor 16:06
Vizitor 16:05 Pamje nga gjyqet
Vizitor 16:04 Elita
Vizitor 16:01 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 15:59 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 15:59 Organizatat jofitimprurese
Vizitor 15:58 Kombi sot
Vizitor 15:50 Harta e Vilajeteve
Vizitor 15:41
Vizitor 15:39 Zhduket kryetari i PD Has, Behar Kastrati
Vizitor 15:28
Vizitor 15:24 Kush jane me te pasurit ne RSH?
Vizitor 15:23 Rezultate jo zyrtare
Vizitor 15:20 Toskėrisht apo Gegnisht
Vizitor 15:16 Përballja e krimeve komuniste në Atdhe
Vizitor 15:13
Vizitor 15:13 Thomas Sabo diamond earrings be distinct at some point
Vizitor 15:12
Vizitor 15:09 Aktualitete Ndërkombëtare
Vizitor 15:09 Kombi sot
Vizitor 15:05
Vizitor 15:00 Alfabeti i Elbasanit
Vizitor 14:58
Vizitor 14:50 Abdi Baleta
Vizitor 14:36
Vizitor 14:30 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 14:28 ky vėnd mund te bėhet nqs:
Vizitor 14:27
Vizitor 14:24 ARISTIDH KOLIA
Vizitor 14:24 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 14:15
Vizitor 14:15
Vizitor 14:15
Vizitor 14:15
Vizitor 14:15
Vizitor 14:15
Vizitor 14:13 ARTi
Vizitor 14:03 Ku je? Ku jam? Ndihmoni njëri-tjetrin
Vizitor 13:39
Vizitor 13:38 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 13:31 Ndihma e Huaj (Aspekte e Prospekte)
Vizitor 13:30 Lidhjet e Krimit me Politiken
Vizitor 13:23 Birra, festa, komente, propozim
Vizitor 13:17
Vizitor 13:07 Sali Berisha, kryetar
Vizitor 12:57
Vizitor 12:52 Gjuha Shqipe
Vizitor 12:48 Bashkimi Europian
Vizitor 12:44 RASTI ENIGMATIK I VRASJES SĖ MEHMET SHEHUT
Vizitor 12:42
Vizitor 12:41
Vizitor 12:39 UNMIK
Vizitor 12:31 Departamenti i shtetit amerikan per Shqiperine
Vizitor 12:30 Arsimi dhe Shkenca
Vizitor 12:26
Vizitor 12:06 Monopoli - dominant ne ekonomine shqiptare
Vizitor 12:02 Europa Juglindore (gjendja)
Vizitor 12:02 Shqipėria dhe Europa
Vizitor 11:59
Vizitor 11:46 Rezoluta Gilman / Lantos
Vizitor 11:44 Monopoli - dominant ne ekonomine shqiptare
Vizitor 11:38 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 11:22 ARTi
Vizitor 11:16 Skenderbeu sic ka qene
Vizitor 11:10 Zef Bushati
Vizitor 11:00
Vizitor 10:59 Greva e urise
Vizitor 10:56
Vizitor 10:48
Vizitor 10:46
Vizitor 10:45 Ekonomia
Vizitor 10:37 http://edsh.org/diskutime/
Vizitor 10:37 /diskutime/
Vizitor 10:37 /diskutime/
Vizitor 10:29
Vizitor 10:29
Vizitor 10:18 Katastrofė ekologjike
Vizitor 10:11 "Vizioni pėr Evropėn duhet tė rezultojė njė histori e suksesit"
Vizitor 10:10 Aksioni MJAFT! nė Arsim
Vizitor 09:56 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 09:55 Imzot Luigj Bumēi
Vizitor 09:53 Nė mundsh...
Vizitor 09:19 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 09:18 Birra, festa, komente, propozim
Vizitor 09:07 ARISTIDH KOLIA
Vizitor 08:59 ShQIPTARET NE BOTE;migrimet,zbulimet dhe te ariturat e tyre.
Vizitor 08:58
Vizitor 08:55 Nene Tereza
Vizitor 08:48 KRONIKA KULTURORE
Vizitor 08:48 Simbolika greke nė Kishėn Ortodokse Autoqefale tė Shqipėrisė
Vizitor 08:47 Kosova ma n'fund u nda prej Serbie
Vizitor 08:43 Edith Harxhi , GREKET ne sulm!
Vizitor 08:41 Shqiptaret ne Greqi, skllever moderne
Vizitor 08:32 UNMIK
Vizitor 08:32 Ku mbaron Europa?
Vizitor 08:32 Ēėshtja PALESTINĖ!
Vizitor 08:32 Zgjerimi i Komunitetit
Vizitor 08:32 Sali Berisha, kryetari i PD
Vizitor 08:26
Vizitor 08:02
Vizitor 08:00 Kush pengon pavaresine e Kosoves?
Vizitor 07:58
Vizitor 07:46 Arvanitet
Vizitor 07:41 Kripa, tregu prej 3,7 milionė eurosh
Vizitor 07:31
Vizitor 07:17
Vizitor 07:08
Vizitor 07:08 Provokohet Himara
Vizitor 07:05 Nene Tereza
Vizitor 07:01 Fatos Nano
Vizitor 06:54
Vizitor 06:53 Krimi ne RSH
Vizitor 06:51
Vizitor 06:22 /diskutime/
Vizitor 05:59 Zgjedhjet lokale 2003
Vizitor 05:54
Vizitor 05:48
Vizitor 05:37
Vizitor 05:36 Kombi sot
Vizitor 05:34
Vizitor 04:49
Vizitor 04:46 ky vėnd mund te bėhet nqs:
Vizitor 04:30 Kur do te hapet universiteti i Gramshit?
Vizitor 04:18 NanoRama
Vizitor 04:13
Vizitor 04:11 Kush jane themeluesit e PD?
Vizitor 03:27 kur jane bere e shqiptaret te kene "barka" personale...
Vizitor 03:27 Debati Berisha - Nano
Vizitor 03:24 ky vėnd mund te bėhet nqs:
Vizitor 03:24 TE VERTETAT E 1997
Vizitor 03:22 Ekonomia
Vizitor 03:21 ky vėnd mund te bėhet nqs:
Vizitor 02:39
Vizitor 02:20 Shqiperi
Vizitor 02:09
Vizitor 02:05 Monopoli - dominant ne ekonomine shqiptare
Vizitor 01:50 Nike Flyknit higher with a highly flexible Nike Free midsole
Vizitor 01:41
Vizitor 01:38
Vizitor 01:32
Vizitor 01:22 Departamenti i shtetit amerikan per Shqiperine
Vizitor 01:15
Vizitor 01:01 Rruga Durres- Prishtinė
Vizitor 00:59 UNMIK
Vizitor 00:40 Nesėr me njė akademi pėrkujtimore shėnohet 5-vjetori i vrasjes sė kolonel Ahmet Krasniqit
Vizitor 00:33 Departamenti i shtetit amerikan per Shqiperine
Vizitor 00:30
Vizitor 00:05
Vizitor 00:05 Thomas Sabo diamond earrings be distinct at some point
Vizitor 00:04 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 23:59 Europa Juglindore (gjendja)
Vizitor 23:56
Vizitor 23:55 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 23:46 Konjaku?!
Vizitor 23:44 Kriza energjitike ne RSH
Vizitor 23:38 Zgjedhje 2005
Vizitor 23:28 Partia Balli Kombetar
Vizitor 23:21 Lidhjet e Krimit me Politiken
Vizitor 23:13 Politika dhe Morali: Shembulli i Vaslav Havelit
Vizitor 23:11 GJERGJ FISHTA: LIDHJA E PRIZRENIT
Vizitor 23:09
Vizitor 23:09 Ēėshtja e Pronės
Vizitor 23:09 Persekutimi i Familjes Kokoshi
Vizitor 23:09
Vizitor 23:08 Katastrofė ekologjike
Vizitor 23:01 LIDHJA QYTETARE SHQIPTARO AMERIKANE
Vizitor 23:00
Vizitor 22:58 Organizatat jofitimprurese
Vizitor 22:55 Gjyqi special
Vizitor 22:55 TOB
Vizitor 22:49
Vizitor 22:49
Vizitor 22:43
Vizitor 22:41
Vizitor 22:38 Ndihma e Huaj (Aspekte e Prospekte)
Vizitor 22:38
Vizitor 22:34 /diskutime/viewthread.php/trackback/
Vizitor 22:34 Ndihma e Huaj (Aspekte e Prospekte)
Vizitor 22:18
Vizitor 22:15 Nene Tereza
Vizitor 22:09
Vizitor 22:05 Si duan ta shohin shqiptarėt Maqedoninė?
Vizitor 21:55
Vizitor 21:45 Partia Balli Kombetar Demokrat
Vizitor 21:43
Vizitor 21:40 RSH duhet te njohe e para Shtetin e Pavarur te Kosoves
Vizitor 21:26
Vizitor 21:14 Jugosllavia zėvėndėsohet me njė shtet tė ri: Serbia dhe Mali i Zi
Vizitor 21:12 Monopoli - dominant ne ekonomine shqiptare
Vizitor 21:08
Vizitor 21:03
Vizitor 20:50 Përballja e krimeve komuniste në Atdhe
Vizitor 20:45 Ēėshtja Ēame
Vizitor 20:42
Vizitor 20:42 Si me prenė nė bese komunistet
Vizitor 20:41 ARTi
Vizitor 20:41
Vizitor 20:40 Departamenti i shtetit amerikan per Shqiperine
Vizitor 20:40 Harta e Vilajeteve
Vizitor 20:39 Regjistrimi, rregullat dhe njoftime
Vizitor 20:28
Vizitor 20:21 ARISTIDH KOLIA
Vizitor 20:06 Sistemi i taksave ne RSH
Vizitor 19:57 Greket keta ndryresira!
Vizitor 19:52 Rezultate jo zyrtare
Vizitor 19:48
Vizitor 19:47 Nesėr me njė akademi pėrkujtimore shėnohet 5-vjetori i vrasjes sė kolonel Ahmet Krasniqit
Vizitor 19:40 Harta e Vilajeteve
Vizitor 19:32 Kush pengon pavaresine e Kosoves?
Vizitor 19:31
Vizitor 19:30 Kombi e Shteti
Vizitor 19:29 Harta e Vilajeteve
Vizitor 19:23 Si do te fitojme zgjedhjet e 2005
Vizitor 19:14 Harta e Vilajeteve
Vizitor 19:12 Behar Kastrati, mos e harroni kurre!
Vizitor 19:01 ARTi
Vizitor 19:00 Harta e Vilajeteve
Vizitor 18:50 Universiteti "Ismail Qemali"
Vizitor 18:46
Vizitor 18:43 Departamenti i shtetit amerikan per Shqiperine
Vizitor 18:38 Departamenti i shtetit amerikan per Shqiperine
Vizitor 18:24 Dėmshpėrblim apo shpėrblim i dėmshėm
Vizitor 18:19 Vizitor 18:13
Vizitor 18:13 Pasojat e komunizmit
Vizitor 18:12 Toskėrisht apo Gegnisht
Vizitor 18:10 Gjyqi special
Vizitor 18:00 Propoganda antishqiptare
Vizitor 17:52 Skenderbeu sic ka qene
Vizitor 17:49
Vizitor 17:44 BESIMI DHE FEJA
Vizitor 17:35 Krimi ne RSH
Vizitor 17:32
Vizitor 17:22
Vizitor 17:10 GJERGJ FISHTA: LIDHJA E PRIZRENIT
Vizitor 17:09
Vizitor 17:09
Vizitor 17:09 MALLKIMI I POPULLIT TE URTE
Vizitor 17:09
Vizitor 17:09
Vizitor 17:09 Nesėr me njė akademi pėrkujtimore shėnohet 5-vjetori i vrasjes sė kolonel Ahmet Krasniqit
Vizitor 17:09
Vizitor 17:09
Vizitor 17:00 Harta e Vilajeteve
Vizitor 16:56 Rreziku Islamist
Vizitor 16:45 Nene Tereza
Vizitor 16:29 Nene Tereza
Vizitor 16:29 Gjyqi special
Vizitor 16:28 /diskutime/
Vizitor 16:27 Diaspora sot
Vizitor 16:11 Ndihma e Huaj (Aspekte e Prospekte)
Vizitor 16:07 Warnung vom Balkan
Vizitor 16:03 E djathta , cfare eshte?
Vizitor 15:56
Vizitor 15:54 Aktualitete Ndërkombëtare
Vizitor 15:54
Vizitor 15:52
Vizitor 15:38
Vizitor 15:30
Vizitor 15:28 Michael Kors Bags ralph lauren polo silhouettes pures
Vizitor 15:10 Departamenti i shtetit amerikan per Shqiperine
Vizitor 15:08 Ēėshtja e Pronės
Vizitor 15:07 ARTi
Vizitor 15:06 Hetim legalist, pėr akuzat e Nanos
Vizitor 14:56 Ēka duhet tė ketė bėrė nji person qė tė quhet TRADHĖTAR
Vizitor 14:54 Katastrofė ekologjike
Vizitor 14:53 Gjyqi special
Vizitor 14:33 Vrasjet ne Kosove
Vizitor 14:32
Vizitor 14:26
Vizitor 14:21 Opozita e pare Shqiptare
Vizitor 13:45
Vizitor 13:33 Gage
Vizitor 13:19 Kanuni i Lekė Dukagjinit si fjalė e urtė e princit tė fundit tė derės sė Dukagjinėve
Vizitor 13:15 Zbulimi! Nga arkivat e Vatikanit dokumenti mė i vjetėr nė shqip
Vizitor 13:14 Krimi ne RSH
Vizitor 13:13 Eurocentrizmi i shqiptarit
Vizitor 13:10 Shqiptaret ne Greqi, skllever moderne
Vizitor 13:06 Përballja e krimeve komuniste në Atdhe
Vizitor 13:06 Edith Harxhi , GREKET ne sulm!
Vizitor 13:06 KUSH PO RREZIKON SERIOZISHT KOMBIN....!
Vizitor 12:57 Kanuni i Lekė Dukagjinit si fjalė e urtė e princit tė fundit tė derės sė Dukagjinėve
Vizitor 12:50 Largimi i vertete i Princ Vidit
Vizitor 12:38 Zhgėnjimi shqiptar
Vizitor 12:35
Vizitor 12:35
Vizitor 12:35
Vizitor 12:31
Vizitor 12:29 Ahmet Zogu
Vizitor 12:24
Vizitor 12:21 Përballja e krimeve komuniste në Atdhe
Vizitor 12:21
Vizitor 12:17
Vizitor 12:12 Si do te zgjidhim krizen energjitike?
Vizitor 12:12
Vizitor 11:59
Vizitor 11:35 Përballja e krimeve komuniste në Atdhe
Vizitor 11:28 Vizitor 11:25 Zyra Qendrore e Regjistrimit tė Pasurive tė Paluajtshme Tiranė
Vizitor 11:22
Vizitor 11:18 Ndihma e Huaj (Aspekte e Prospekte)
Vizitor 11:14 Nene Tereza
Vizitor 11:13 "Vizioni pėr Evropėn duhet tė rezultojė njė histori e suksesit"
Vizitor 11:00
Vizitor 10:59
Vizitor 10:55 Katastrofė ekologjike
Vizitor 10:49
Vizitor 10:49 The Albanian, Macedonian & Bulgarian Oil Pipeline Corporation AMBO
Vizitor 10:46
Vizitor 10:43 Përballja e krimeve komuniste në Atdhe
Vizitor 10:42 Përballja e krimeve komuniste në Atdhe
Vizitor 10:40 Përballja e krimeve komuniste në Atdhe
Vizitor 10:38 Përballja e krimeve komuniste në Atdhe
Vizitor 10:37 Përballja e krimeve komuniste në Atdhe
Vizitor 10:37 Përballja e krimeve komuniste në Atdhe
Vizitor 10:36
Vizitor 10:32 Birra, festa, komente, propozim
Vizitor 10:31 Harta e Vilajeteve
Vizitor 10:29
Vizitor 10:29
Vizitor 10:29
Vizitor 10:25
Vizitor 10:14
Vizitor 10:10 Sipas njoftim tėZyrės Amerikane nė Prishtinė
Vizitor 10:09
Vizitor 10:08
Vizitor 10:06 Rreziku Islamist
Vizitor 09:59 Departamenti i shtetit amerikan per Shqiperine
Vizitor 09:43 RASTI ENIGMATIK I VRASJES SĖ MEHMET SHEHUT
Vizitor 09:42
Vizitor 09:37
Vizitor 09:35 Tragjedia e Gėrdecit
Vizitor 09:32 Thomas Sabo diamond earrings be distinct at some point
Vizitor 09:23
Vizitor 09:20
Vizitor 09:19
Vizitor 09:16
Vizitor 09:13
Vizitor 09:02
Vizitor 08:52 Lėvizja- e kryer, Liria - e ndėshkuar
Vizitor 08:35 Vizitor 08:22 TE PERNDJEKURIT, NDIHME TEK PARTITE E DJATHTA
Vizitor 08:21 /diskutime/viewthread.php
Vizitor 08:20 Masakra e 26 shkurtit 1951
Vizitor 08:20 Masakra e 26 shkurtit 1951
Vizitor 08:17
Vizitor 08:05
Vizitor 07:44
Vizitor 07:37
Vizitor 07:32
Vizitor 07:30
Vizitor 07:27
Vizitor 07:25
Vizitor 07:21
Vizitor 07:12
Vizitor 07:01
Vizitor 06:54 Departamenti i shtetit amerikan per Shqiperine
Vizitor 06:49 Departamenti i shtetit amerikan per Shqiperine
Vizitor 06:00 wholesale designer clothing vague figure
Vizitor 06:00
Vizitor 05:54 Departamenti i shtetit amerikan per Shqiperine
Vizitor 05:50